Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju

Na priljubljeni crowdfunding platformi Kickstarter je zaživel nov slovenski projekt, za katerim stojijo podjetniki Kristijan Nar, Vida Medič in Dejan Dejanovič. Ustvarili so moderno in prilagodljivo denarnico Clipcase, s katero želijo osvojiti ameriško tržišče.
Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju

Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa je po več mesecih razvoja uspela razviti funkcionalen in hkrati na pogled zelo privlačen produkt, ki je enostaven za uporabo.

Denarnico Clipcase, kot so jo poimenovali, odlikuje edinstven odpiralni mehanizem, ki uporabniku omogoča enostavno dostopanje do vsebin. Skupno denarnica vsebuje štiri manjše prostore za bančne kartice ter enega večjega za gotovino, na zunanjem delu pa sta še dva dodatna prostora za tiste dokumente, do katerih uporabnik želi dostopati bolj pogosto. Denarnica je v prvi vrsti namenjena ameriškemu trgu, zato je primerna le za dolarske bankovce, ki so nekoliko manjši od evrskih bankovcev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Razvijalci niso pozabili tudi na zanimiv in privlačen dizajn: kupec lahko ob naročilu produkta izbira med črno, srebrno in zlato barvo v kombinaciji s čudovitimi tkaninami v 16 barvah, s katerimi lahko povsem izrazi svojo osebnost, saj si sam oblikuje denarnico po lastnih željah. Na voljo je namreč kar 2304 kombinacij. 

Kristijan Nar, Vida Medič in Dejan Dejanovič (Vir slike: Kickstarter)

Da bi projekt lahko zaživel, mora ekipa zbrati 15 tisoč dolarjev, potrebnih za zagon množične proizvodnje denarnic, ki so trenutno v drugi fazi testiranja. Zbiranje sredstev se zaključi v soboto, 23. avgusta 2014. Ekipa je do sedaj že uspela zbrati preko 1.100 dolarjev, kar pomeni, da so na dobri poti k uspehu!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje