Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju

Na priljubljeni crowdfunding platformi Kickstarter je zaživel nov slovenski projekt, za katerim stojijo podjetniki Kristijan Nar, Vida Medič in Dejan Dejanovič. Ustvarili so moderno in prilagodljivo denarnico Clipcase, s katero želijo osvojiti ameriško tržišče.
Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju

Modna denarnica Clipcase zbira sredstva na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa je po več mesecih razvoja uspela razviti funkcionalen in hkrati na pogled zelo privlačen produkt, ki je enostaven za uporabo.

Denarnico Clipcase, kot so jo poimenovali, odlikuje edinstven odpiralni mehanizem, ki uporabniku omogoča enostavno dostopanje do vsebin. Skupno denarnica vsebuje štiri manjše prostore za bančne kartice ter enega večjega za gotovino, na zunanjem delu pa sta še dva dodatna prostora za tiste dokumente, do katerih uporabnik želi dostopati bolj pogosto. Denarnica je v prvi vrsti namenjena ameriškemu trgu, zato je primerna le za dolarske bankovce, ki so nekoliko manjši od evrskih bankovcev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Razvijalci niso pozabili tudi na zanimiv in privlačen dizajn: kupec lahko ob naročilu produkta izbira med črno, srebrno in zlato barvo v kombinaciji s čudovitimi tkaninami v 16 barvah, s katerimi lahko povsem izrazi svojo osebnost, saj si sam oblikuje denarnico po lastnih željah. Na voljo je namreč kar 2304 kombinacij. 

Kristijan Nar, Vida Medič in Dejan Dejanovič (Vir slike: Kickstarter)

Da bi projekt lahko zaživel, mora ekipa zbrati 15 tisoč dolarjev, potrebnih za zagon množične proizvodnje denarnic, ki so trenutno v drugi fazi testiranja. Zbiranje sredstev se zaključi v soboto, 23. avgusta 2014. Ekipa je do sedaj že uspela zbrati preko 1.100 dolarjev, kar pomeni, da so na dobri poti k uspehu!

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje