Pridružite se nam na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Leto je naokoli in spet je tu naš paradni dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! Zanimivi gostje, celodnevni program, predstavitve 5 finalistov za izbor MP leta in razglasitev Mladega podjetnika leta 2016 je le del dogajanja, ki ga pripravljamo.
Pridružite se nam na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

(Avtor slike: Jernej Kokol)

Vabimo vas na tradicionalni dogodek, ki bo že sedmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v četrtek, 16.6.2016, v centru Ljubljane, dogodek organiziramo v partnerstvu z NLB v Centru inovativnega podjetništva. 

Rdeča nit dogodka bo rast podjetij

Na tokratnem dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! se bomo s pomočjo gostov, ki prihajajo iz uspešnih slovenskih mladih in manj mladih podjetij, osredotočili na področja delovanja mladega podjetja, ki so tesno povezana z rastjo:

  • motiviranje in nagrajevanje zaposlenih,
  • obvladovanje hitre rasti,
  • financiranje podjetja,
  • priprava na prodajo in prodaja podjetja, 
  • ključne ugotovitve mladih podjetnikov v času rasti,
  • pogled v prihodnost.

Prvič v zgodovini naših dogodkov bomo na enem mestu, na skupni okrogli mizi zbrali štiri dosedanje zmagovalce izbora Mladi podjetnik leta, ki bodo delili svoje izkušnje.

Dogodek pomeni tudi zaključek naših aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2016

V okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki bo na sporedu 16.6.2016, pa bomo razglasili tudi zmagovalca izbora Mladi podjetnik leta 2016.

Povezovalec dogajanja bo Matej Golob iz 30Lean.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna, potrebne pa so predhodne prijave. Več informacij in prijave >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje