Pridružite se nam na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Avtor — 15.06.2016
Leto je naokoli in spet je tu naš paradni dogodek Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! Zanimivi gostje, celodnevni program, predstavitve 5 finalistov za izbor MP leta in razglasitev Mladega podjetnika leta 2016 je le del dogajanja, ki ga pripravljamo.
Pridružite se nam na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

(Avtor slike: Jernej Kokol)

Vabimo vas na tradicionalni dogodek, ki bo že sedmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v četrtek, 16.6.2016, v centru Ljubljane, dogodek organiziramo v partnerstvu z NLB v Centru inovativnega podjetništva. 

Rdeča nit dogodka bo rast podjetij

Na tokratnem dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! se bomo s pomočjo gostov, ki prihajajo iz uspešnih slovenskih mladih in manj mladih podjetij, osredotočili na področja delovanja mladega podjetja, ki so tesno povezana z rastjo:

  • motiviranje in nagrajevanje zaposlenih,
  • obvladovanje hitre rasti,
  • financiranje podjetja,
  • priprava na prodajo in prodaja podjetja, 
  • ključne ugotovitve mladih podjetnikov v času rasti,
  • pogled v prihodnost.

Prvič v zgodovini naših dogodkov bomo na enem mestu, na skupni okrogli mizi zbrali štiri dosedanje zmagovalce izbora Mladi podjetnik leta, ki bodo delili svoje izkušnje.

Dogodek pomeni tudi zaključek naših aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2016

V okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki bo na sporedu 16.6.2016, pa bomo razglasili tudi zmagovalca izbora Mladi podjetnik leta 2016.

Povezovalec dogajanja bo Matej Golob iz 30Lean.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna, potrebne pa so predhodne prijave. Več informacij in prijave >>