Ne zamudite katere izmed poslovnih priložnosti iz foruma

Avtor — 30.05.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Poslovni partner na področju turizma

Mlada ekipa nadebudnih podjetnikov se želi uveljaviti na področju prodaje določenih turističnih produktov, ki predstavljajo novost na slovenskem trgu.

Da bi zadevo uresničili, potrebujejo nekoga z že uveljavljeno turistično dejavnostjo, ki bi jim lahko priskočil na pomoč. Imajo že poslovne partnerje, z dejavnostjo bi lahko začeli takoj. 

Več informacij na forumu >>

Poslovni partner za izdelavo tiskovin

Podjetnik, ki se nam je oglasil na forumu, išče poslovnega partnerja za izdelavo tiskovin. Najlažje za začetek bi bilo, če bi poslovni partner prihajal iz Nove Gorice oziroma okolice. 

Ima že zelo dobrega dobavitelja, marže so visoke. Sam imam precej izkušenj s tiskovinami in oblikovanjem, a potrebuje še nekoga, ki ima izkušnje in veze pri b2b, marketingu in prodaji produktov.

Več informacij na forumu >>

Čiščenje odpadnih voda in skrb za vodo

Podjetnik, ki že ima več projektov za drugi del leta, proda ali vzame v partnerstvo nekoga, ki vidi potencial v njegovemu podjetju. Podjetje je ekskluzivni dobavitelj za Slovenijo in celotno regijo bivše Jugoslavije za male in velike čistilne naprave odpadnih vod (do 5000PE) kvalitetnega nemškega in italijanskega podjetja.

Dobavne cene so ugodne in s pravim pristopom bo v naslednjih nekaj letih tu nastal velik potencial in dober posel. V letu 2013 je ustvaril za približno 40 tisoč evrov prometa. Prodali so že okoli 40 naprav, zato je nekaj dela že samo s pregledi in servisiranji le-teh. Podjetje ima nekaj večjih slovenskih partnerjev in izdelek v 10 trgovinah ter v spletni trgovini. Dobro se prodajajo tudi rezervoarji za vodo in ostala komunalna oprema. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>