Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.02.2014
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo štiri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Nakup Slovenske internet knjige rekordov

Na prodaj je slovenska internet “Guinnessova” knjiga rekordov www.premagaj.si. Projekt je star eno leto in ima že kar precej objav rekordov, še več pa jih čaka na objavo.

Idejo sta lansirala dva prijatelja, ki pa sedaj nimata več pravega časa in finančnih zalog. Poleg osnovne strani prodajata tudi Facebook stran s 340 všečki ter YouTube kanal. Vse skupaj bi prodala najboljšemu ponudniku, vendar ne pod ceno 2.000 evrov.

Pripravljena sta tudi sprejeti medse nekoga, ki bi v projekt vložil še kaj sredstev, znanja in bi pomagal delati na projektu. Dobrodošla tudi kakršna koli druga ideja, da projekt dvignejo še višje.

Več informacij na forumu >>

Investiranje v turistično kmetijo

Podjetnica, lastnica turistične kmetije, ki obratuje v okolici Šentruperta na Dolenjskem, si je na podlagi nabranih izkušenj v Švici in v domačem kraju zastavila dolgoročen cilj. Poleg domačih gostov si želi s perspektivno zastavljenim projektom privabiti predvsem goste iz tujine. Do sedaj je v projekt že ogromno investirala, za zadnji korak pa ji je zmanjkalo finančnih sredstev.

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Zato išče poslovnega partnerja ali investitorja, ki bi videl smisel in zaslužek v tem poslu. Denar bi porabila za obnovo gostinskega objekta, ki že deloma obstaja in obratuje.

Več informacij na forumu >>

Zaposlitev kot komercialist/tržnik storitev

Utečeno in normalno podjetje išče izkušenega tržnika/tržnico storitev v njihovem podjetju. Gre za trženje na terenu, komunikacijo z poslovnimi partnerji, predvsem pa pridobivanje novih poslovnih partnerjev.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , , ,