Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 24.04.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Naprodaj je zaloga izdelkov za nohte

Podjetnica, ki je zaradi zanositve ukinila svojo spletno trgovino, se je sedaj odločila prodati vso svojo zalogo. Gre za izdelke v skupni vrednosti 1.500 evrov, ki so namenjeni negi nohtov. Z nakupom boste pridobili tudi njene redne stranke, ima namreč bazo več kot 2.000 kontaktov ter facebook stran z več kot 2.800 všečki. Domena za spletno stran je že potekla, a jo je podjetnica pripravljena urediti, prav tako vam lahko naredi spletno trgovino po ugodni ceni. 

Več informacij na forumu >>

Išče se tržnik

Mlado in inovativno podjetje, ki je razvilo sistem in mobilno aplikacijo (Android, iOS), namenjeno oglaševanju in pospeševanju prodaje, išče samostojnega podjetnika ali podjetje, ki se ukvarja s trženjem oziroma ga delo v trženju zanima. Aplikacija je brezplačna, oglaševanje pa se zaračuna na podlagi merljivih faktorjev. 

Več informacij na forumu >>

Prodaja se spletna trgovina Zokn.si 

Podjetnik je na forumu objavil oglas o prodaji spletne trgovine Zokn.si, namenjene prodaji nogavic, posteljnin, spodnjega perila, pižam ipd. Spletna trgovina še ni poslovala, zato podatki o obisku in prodaji ne obstajajo. Z nakupom prejmete spletno trgovino, domeno, brezplačno gostovanje za eno leto, brezplačno uvajanje in kontakte dobaviteljev.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,