Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 13.06.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Investicija v mlado podjetje

Na forumu se je oglasil podjetni posameznik, ki je pripravljen vložiti od 10.000 evrov do 30.000 evrov sredstev v mlado podjetje z dobro poslovno idejo. Ker deluje po sistemu vitkega podjetništva, od vas ne zahteva pripravljenega poslovnega načrta. Potrebujete le dobro idejo, med 1.000 evrov in 2.000 evrov vašega kapitala ter resno delo.

Več informacij na forumu >>

Iščejo se lastniki trgovin z oblačili

Podjetniki na forumu iščejo poslovne partnerje – lastnike trgovin, ki bi bili pripravljeni prodajati svetovno znane blagovne znamke. Gre za oblačila srednjega razreda, a visoke kakovosti. Išče se podjetje/pravna oseba, ki ima trgovino, lahko tudi spletno trgovino. 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se trgovine za prodajo eko izdelka

Podjetniki v veleprodajo ponujajo eko pralno kroglo, katero uvažajo v Slovenijo. Izdelek se prodaja pod lastno blagovno znamko EkoPlaza. Tisk na embalaži je slovenski. V poštev pridejo tako spletne, kot fizične trgovine. Možne so različne oblike sodelovanja. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje