Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 24.06.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Iščejo se telefonski tržniki

Podjetje za potrebe promocije turistične atrakcije v Ljubljani išče osebe za trženje tako na terenu kot tudi prek telefona ali emaila.

Več informacij na forumu >>

Investicija v solastništvo podjetja

Podjetnik na našem podjetniškem forumu išče posameznika, ki bi bil pripravljen kot solastnik podjetja vložiti svoja denarna sredstva v izdelavo AQ SIQ certifikata. Potrebuje namreč le še omenjeni certifikat, nato pa bo lahko pričel z opravljanjem dejavnosti, to je z odvažanjem smeti v tujino. Gre za ekskluzivno pogodbo z dolgoročnim trajanjem. 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se lastniki bioplinarn, fotovoltaike in vetrnih projektov

Podjetnik zaradi povpraševanja iz tujine išče lastnike bioplinarn, fotovoltaičnih projektov ali vetrnih projektov. Zanima se za že obstoječe projekte, ali tiste, ki so na prodaj oziroma so v iskanju financiranja za možnosti sestanka z tujimi partnerji.

Več informacij na forumu >>

Išče se poslovni partner

Podjetnik išče poslovnega partnerja na področju izdelave spletne strani. Poslovni partner mora imeti odprt s.p ali d.o.o. Zaželene so tudi reference, cenik izdelave spletnih strani ter lastna spletna stran. Gre se za dolgoročno sodelovanje.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,