Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 08.07.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Deathtothestockphoto.com)

Prevzem logistike pri spletni trgovini

Podjetniki na našem forumu iščejo osebo, ki bo prevzela logistični del poslovanja njihovega podjetja (pošiljanje, telefoni, elektronska pošta). Zaželjeno je, da gre za osebo iz Ljubljane, ki že ima poprejšnje izkušnje s takšnim delom. 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se komercialisti oz. pospeševalci prodaje

Podjetje išče več oseb z utečenim lastnim s.p.-jem za pospeševanje prodaje artiklov iz njihove ponudbe v domačem okolju: osebne varovalne opreme, industrijskih olj ter maziv. Delo bo obsegalo tudi pridobivanje novih kupcev in naročnikov storitev, sodelovanje z obstoječimi kupci ipd… Pričakujejo samoinciativnost, samostojno delo, veselje do razgibanega in dinamičnega dela ter osebno urejenost.

Več informacij na forumu >>

Investitor išče idejo ali podjetje

Investitor, ki je pripravljen investirati svoja denarna sredstva in izkušnje v dobro idejo ali pa vstopiti v solastništvo pri že vpeljanem poslu, sprejema resne ponudbe s konkretno predstavo ideje oziroma posla. 

Več informacij na forumu >>

Podjetje išče investitorja

Podjetje, ki se ukvarja s spletno prodajo, ima na področju modnih dodatkov trenutno aktivne tri spletne trgovine, ki mesečno ustvarijo okoli 9 tisoč evrov prometa in okoli 2,5 tisoč evrov čistega dobička. Odločili so se, da eno izmed teh spletnih trgovin posodobijo, tako da bo uporabniška izkušnja za uporabnike na najvišji možni ravni. Ker so nekaj denarja zbrali sami, ostali kapital pa bi raje pridobili brez bančnega kredita, so se odločili, da ga poizkusijo poiskati tako.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>