Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 15.04.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

SADDLEBABY – Išče se poslovni partner

Podjetnik na forumu išče poslovnega partnerja, saj mu zaradi redne zaposlitve zmanjkuje časa za delo v podjetju. S prodajo produktov SADDLEBABY je pričel z letošnjim letom, potrebuje pa sodelavca, ki bi bil pripravljen narediti in urejati spletno trgovino ter ostale stvari, povezane s prodajo (distribucija, pakiranje, pošiljanje). Plačilo je glede na prodajo oz. osebni dogovor (možnost solastništva). 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se dobavitelji različnih izdelkov

Podjetnik išče dobavitelje oziroma proizvajalce iz različnih rangov artiklov. Prav tako išče tudi dobavitelja plišastih igrač ter cvetličnega programa (vaze in podobno). 

Več informacij na forumu >>

Išče se vlagateljica v spletni trgovini z materialom za ustvarjanje

Spletna trgovina, v kateri prodajajo material za izdelovanje nakita (trgovina uspešno posluje že nekaj let), v kratkem namerava širiti svojo ponudbo in s tem potrebujejo tudi novo delovno silo. Tako iščejo vlagateljico (obvezno mora biti punca), katera si mogoče želi imeti svoje podjetje, pa si ne upa sama začeti, hkrati pa na ta način pride tudi do zaposlitve. Podjetje posluje normalno, brez dolgov. Pogoj je tudi, da je oseba iz Prlekije!

Več informacij na forumu >>

Oznake: