Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 04.06.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Išče se poslovodnja oz. poslovni partner

Išče se oseba, ki se rada ukvarja s kulinariko in ima podjetniško žilico. Podjetnik ima namreč v Kamniku kiosk z arabsko hitro hrano Falafel. Poslovanje želi stabilizirati in izboljšati, ker pa se ukvarja tudi z drugim poslom, mu zmankuje časa. Nudi zaposlitev in opcijsko delež v podjetju. Lokal uspešno deluje že več kot deset let.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina z nakitom

V kolikor razmišljate o vstopu v podjetništvo lahko razmislite tudi o nakupu že obstoječe spletne trgovine, ki je iz kakršnegakoli razloga naprodaj. Med njimi je tudi spletna trgovina z nakitom, ki vključuje zaloge po dobavni ceni 3.000 evrov, seznam dobaviteljev, spletno stran s profesionalnim dizajnom ipd.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina z modnimi dodatki

Prodaja se spletna trgovina z modnimi dodatki vseh vrst. Trgovina se prodaja v celoti, torej je takoj pripravljena za delo naprej. Razlog prodaje je redna zaposlitev in pomanjkanje časa. Zaloge je okoli 350 artiklov, ponudba pa vključuje tudi mailing listo, Facebook stran, Instagram profil, slike artiklov, predstavitveno animacijo ter marketinški material.

Več informacij na forumu >>

Išče se programer (poslovni partner)

Podjetniška ekipa išče programerja, ki ima znanje na področju izdelovanja spletnih strani, izdelovanja spletnih trgovin in podobno. 

Več informacij na forumu >>


Oznake: ,