Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 29.06.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Kreditiranje pivovarskega podjetja

Podjetnik trenutno zaganja novo podjetje, ki bi se ukvarjalo s pivovarstvom. Ima prostor z vsemi potrebnimi dovoljenji, lasten prostor za “beer pub”, v roku pol leta bo imel tudi restavracijo, v kateri bi se točilo pivo, ima pa tudi kar nekaj potencialnih odjemalcev. Ker je oprema precej draga, išče nekoga, ki bi bil pripravljen kreditirati njegov posel z 40.000 evrov vložka. 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se dobavitelji, uvozniki in proizvajalci

Mega miška je nova slovenska spletna trgovina, katere cilj je ponuditi široko paleto izdelkov in storitev iz različnih kategorij po čimbolj ugodnih cenah. Lastniki iščejo dobavitelje, uvoznike in proizvajalce s področja daril, naravnih izdelkov, izdelkov za osebno nego, promo materiala (penasti obeski,…), prehranska dopolnila, elektronike ipd. 

Več informacij na forumu >>

Prodaja se zaloga lesenih ovitkov za mobilnike

Podjetnik na forumu prodaja svojo zalogo lesenih ovitkov za telefone. Večinoma gre za ovitke za iPhone 5, iPhone 6 in iPhone 6+, pa tudi za Samsung. V zalogi so tudi selfie palice, powerbanki in zaščitna stekla za telefone.

Več informacij na forumu >> 

Naprodaj je spletna trgovina s kozmetiko

Podjetnik prodaja utečeno in poznano spletno trgovino s kozmetiko za nohte. Spletna trgovina ima okoli 3 tisoč registriranih uporabnikov, ponudba pa vključuje tudi zalogo.

Več informacij na forumu >>

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>