Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 12.08.2016
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Finančna investicija

Podjetnik išče investitorja, ki je v njegovo podjetje pripravljen vložiti 50.000 evrov za obdobje 1-2 let. Investicija bo vložek v vrednostne papirje (delnice). V zameno ponuja 10-15 odstotkov letne obresti (za eno leto 10 odstotkov, za dve leti 15 odstotkov na leto), kar nanese 5.000 evrov oz. 7.500 evrov. 

Več informacij na forumu >>

Spletna trgovina z nakitom

Podjetnik zaradi zaposlitve proda spletno trgovino z nakitom. Ta je narejena na Magento platformi in je pripravljena za širitev dejavnosti. Cena: 500 evrov, vključuje pa zalogo, spletno trgovino, dobavitelje, Facebook stran, dogovor s proizvajalko nakita za ekskluzivno prodajo in zastopanje v Sloveniji. 

Več informacij na forumu >>

Lesna industrija

Zaradi širitve ponudbe ekipa išče nekoga, ki bi v zameno za del dobička in povrnjen vložek bil pripravljen investirati v mlado slovensko podjetje na področju lesne industrije. Delajo za večinoma tuje partnerje.

Več informacij na forumu >>

Posel z gumami

Išče se resen partner za posel z gumami. Podjetnik ima že dobavitelje, potrebno pa bo vzpostaviti spletno stran, skladišče, dostavo. Za vse to že ima predračune, vlozek bi bil okoli 4.000 evrov.

Več informacij na forumu >>

Oznake: ,