Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 29.09.2016
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Startup na ključ: Promokode.si

»To, kar nudimo, je dejansko startup na ključ,« pravi Denis Potočnik, soustanovitelj in direktor podjetja Futurisimo, ki upravlja s portalom Kuponko.si. Išče zagnano osebo za nov projekt, platformo promokode.si. Ta je že izdelana, poudarja sogovornik, in bo trgovcem (tako tistim s spletno kot tistim s fizično trgovino) omogočala, da dosežejo nove stranke s popusti ali posebnimi akcijami, ki jih bodo ustvarili sami.

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Naprodaj je spletna trgovina z nakitom

Zaradi opustitve dejavnosti in pridobitve zaposlitve v tujini podjetniki prodajajo spletno trgovino www.belikediva.com. Za 500 eur prodajo spletno trgovino, zalogo za cca 360 evrov, kontakte dobaviteljev in Facebook stran.

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Iščejo se slovenski proizvajalci, dobavitelji in uvozniki 

Nova slovenska spletna trgovina, katere cilj je ponuditi široko paleto izdelkov iz različnih kategorij po čimbolj ugodnih cenah, išče dobavitelje, proizvajalce in uvoznike zanimivih izdelkov. 

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Išče se investitor za projekt hranilnikov električne energije

Ekipa, ki je zgolj z lastnimi sredstvi financirala in razvijala svoj projekt hranilnikov električne energije za domove, potrebuje 32.000 evrov tveganega kapitala za dokončanje projekta. Njihov baterijski sistem ima življenjsko dobo 30 let, je varen, ima odlične temperaturne sposobnosti in možnost hitre polnitve.

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Oznake: ,