Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 10.01.2017
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Najem delujočega hotela

Butični hotel išče novega upravljavca na območju Ptuja, ki bo hotel upravljal samostojno in ga prevzel v najem. Pričakujejo dinamično osebo, ki pozna področje in ima dovolj poslovne žilice in znanja, da nadaljuje uspešno vodenje hotela. Prav tako pričakujejo, da ima vizijo, kako voditi hotel in ga uspešno tržiti, tako doma kot v tujini. Nujno je znanje tujih jezikov.

Razpis bo potekal v dveh fazah: v prvi fazi sprejemajo zainteresirane vloge za upravljavca, ki imajo tovrstno željo in bi jim projekt predstavljal poslovni izziv. Po sprejemu ponudb bodo predstavili hotel, zgodbo povezano z njim in trenutno finančno sliko. V drugi fazi bodo vsi zainteresirani predstavili svojo vizijo: na podlagi predstavitve in predstavljenih podatkov se bodo odločili za najboljšega upravljavca.

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Spletna trgovina Surfplac

Naprodaj je utečena spletna trgovina Surfplac. Prvotni namen le-te je bila prodaja surf opreme, a so zaradi pomanjkanja časa pričeli s prodajo sončnih očal znanih in kvalitetnih modnih znamk Nectar in Wolfnoir. 

Naprodaj:

  • Spletna trgovina – Opencart platforma
  • Kupljena tema Nexus theme (trenutno zelo minimalistično nastavljena)
  • Domena surfplac.si
  • Logotip
  • Facebook stran Surfplac.si
  • Direktni kontakti dobaviteljev (očala)
  • Kontakti SLO uvoznikov (očala in surf oprema)
  • Zaloga očal Nectar in Wolfnoir (trenutno 980 eur – 59 kos)
  • Stvar prodaje niso kontakti in podatki strank.

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Souporaba pisarn v Šempetru

Zaradi zmanjšanja stroškov ter neizkoriščenja poslovnih prostorov podjetniki v celoti ponudijo 100m2 pisarn v souporabo. Stroški se delijo, vse skupaj se nahaja v dveh ločenih prostorih, ki se lahko še dodatno pregradijo z lesenimi predelnimi stenami za lažjo diskretnost ob uporabi.

Morda vas zanima sedež podjetja Ljubljana.

V skupnem delu je velika sejna miza za 10 ljudi, projektor, tabla ter vse za prezentacijo posla ali poslovni sestanek. Objekt je na novo urejen, dobro izoliran in lahko dostopen z svojim lastnim parkirnim prostorom. Prav tako je skupen dostop do internetnega omrežje ter sanitarij in kuhinje.

Primerno za manjše podjetje, s.p. ali na novo ustanovljeno podjetje, ki potrebuje sedež v urejenim poslovnim prostorom in nizkimi stroški. 

Več informacij o poslovni priložnosti >>

Naprodaj je spletna trgovina

Podjetnik zaradi službenih obveznosti prodaja spletno trgovino. Zagotavlja, da je že vse pripravljeno za opravljanje dejavnosti, prav tako je urejeno tudi gostovanje in domena. V ceno bodo vključeni tudi kontakti dosedanjih partnerjev, lahko tudi dostavljalec paketov, po želji tudi Facebook stran. 

Več informacij o poslovni priložnosti >>


Oznake: