Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 14.03.2017
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Naprodaj je spletna trgovina Belikediva

Zaradi opustitve dejavnosti je naprodaj spletna trgovina z nakitom, ki je narejena na Magento plaformi. Prodajo jo za simbolično ceno 380€+DDV, znesek vsebuje le zalogo, katera je ostala. Primerna za vse, ki bi se radi naučili spletnega poslovanja ter dejavnost še dodatno razširili. Zraven podarijo tudi profesionalne fotografije in Facebook stran. Za spletno stran so sicer odšteli 1.300€. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna in Facebook stran Planet Diet

Spletna stran je bila prvotno spletna trgovina s prehranskimi dopolnili, ki se je sedaj preoblikovala v portal z zdravimi nasveti za zdravo življenje ter zdravimi recepti. Prodajajo jo zaradi pomanjkanja časa, saj imajo v ozadju še dva projekta, s katerima se ukvarjajo. Število e-mail kontaktov je okoli 13.500, le ti so bili pridobljeni zakonito preko nagradnih iger, prijav preko spletne strani ipd.

Več informacij na forumu >>

Išče se investitor v startup na področju turizma

Zaradi ugotovitve, da ima naša državica kljub majhnosti še vedno ogromen potencial na področju turizma, se je podjetniku utrnila ideja za inovativno storitev, namenjeno obiskovalcem Slovenije. Gre za preprost projekt, za sam zagon se potrebuje nič več kot spletno stran, vložek časa, prevozno sredstvo in nekaj znanja na področju marketinga.

Več informacij na forumu >>

Poslovno sodelovanje na področju Kitajske

Podjetnik na forumu išče partnerja, ki ima idejo in dober produkt, katerega želi spraviti na Kitajsko. Če je zadeva resna in je lahko dober posel, mu je pripravljen ponuditi svojo pomoč.

Več informacij na forumu >>

Oznake: