Postani »Marketing Ninja«!

Avtor — 13.02.2016
Tečaj »Startup Marketing« oz. »Growth Hacking« je namenjen vsem, ki se v svojem startupu posvečate marketinškemu delu, ter seveda vsem tistim, ki imate kakršenkoli produkt - in ne veste točno, kako se lotiti marketinškega dela, saj ste enostavno finančno in časovno preveč omejeni.
Postani »Marketing Ninja«!

Postani »Marketing Ninja«!

Le dve srečanji na tečaju »Startup Marketinga« oz. »Growth Hackinga« bosta zadostovali, da spoznate učinkovita marketing orodja in postanete »Marketing Ninja«. Tečaj, ki ga organizira SmartNinja, bo potekal v prostorih Kreativnega centra Poligon v Ljubljani.

Kaj boste odnesli od tečaja?

  • Spoznali boste, kaj pravzaprav je startup marketing.

  • Videli boste, kakšen startup marketing so imeli danes največji spletni velikani, kot so YouTube, Airbnb, Dropbox, Pinterest, Tinder ali celo Facebook in Twitter.

  • Spoznali boste odlična spletna orodja, ki jih lahko učinkovito uporabite ter s katerimi boste svoj startup marketing opravljal/a boljše in hitreje.

  • Seznanili se boste z načini in praktičnimi principi startup marketinga ter se na podlagi idej, narave svojega produkta itd. odločili za tistega, ki vam najbolj ustreza.

  • Z startup marketing primeri, ki jih bomo izvedli na delavnicah, se boste naučili, kako kreativno razmišljati in praktično izvesti majhen ali velik marketinški trik.

  • Dobili boste veliko zanimivih idej in zamisli – tako s praktičnimi primeri ostalih na delavnici, kot tudi na podlagi “out-of-the-box” razmišljanja in primerov iz prezentacij.

  • In seveda: dobili boste feedback na vašem primeru (CASE STUDY) od enega najboljših startup marketing inštruktorjev!

Early Bird do 18. 2. 2015 za samo 187 evrov. Prijavi se >>

Tečaj bo potekal v prostorih Kreativnega centra Poligon, Tobačna ulica 5, 1000 Ljubljana, in sicer v dveh srečanjih: 25. februarja in 1. marca med 17. in 20. uro.

Vir: SmartNinja


Oznake: