Povečajte svojo produktivnost na MP delavnici

Avtor — 10.01.2017
V poplavi informacij in izpostavljenosti neštetim distrakcijam posameznik težko ohrani inovativnost in organiziranost, ki bi ga lahko vodila na vrh in do novih nepričakovanih uspehov. A obstaja skrivnost, zaradi katere ste lahko dvakrat bolj produktivni od drugih ljudi. Vas zanima, za kaj gre?
Povečajte svojo produktivnost na MP delavnici

Povečajte svojo produktivnost na MP delavnici

Večja produktivnost, bolj temeljita osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti, sistematično inoviranje ter superiorna organizacija sebe ter celotnega podjetja vodijo tudi k večji tržni prednosti pred konkurenco, hitrejši rasti podjetja ter k več dobička. Glede na to, da vsak podjetnik stremi k svoji maksimalni produktivnosti, je čas, da se naučite in spoznate ključne napredne metode organizacije. 

Prijavite se na MP delavnico Maksimalna produktivnost >>

V ta namen ste vabljeni na MP delavnico z naslovom Maksimalna produktivnost, ki bo na sporedu 15. februarja 2017 v NLB Centru inovativnega podjetništva.

Na delavnici boste pridobili znanje iz petih temeljnih področjih organizacije sebe in malega podjetja:

  • Lažen občutek napredka. Prvi sklop je namenjen lažnemu občutku napredka, vsem kradljivcem časa, ki nam dajo občutek pomembnosti, nujnosti, povezanosti in napredka, v resnici pa ne predstavljajo nič drugega, kot tek na mestu. Nekaj, česar si noben podjetnik ne sme privoščiti. Naučili se boste identificirati lažni občutek napredka ter osvojili tehnike, kako se soočiti in upravljati z različnimi kradljivci časa.
  • Delovni tok, prekinitve in distrakcije. Najvišjo raven produktivnosti podjetnik doseže v delovnem toku (»flow«), v stanju, ko ustvarja dodano vrednost za trg na podoben način, kot umetnik svojo umetnino. Največji sovražnik dela v toku pa so prekinitve in distrakcije. Na delavnici se boste naučili, kako biti v najbolj produktivnem stanju, ki ga pozna človeštvo, ter kako sistemsko preprečiti potencialne prekinitve in distrakcije. Ko enkrat poznate delo v toku, boste še sami presenečeni, kaj vse zmorete.
  • Organizacija sebe in okolja. Povečanje produktivnosti se začne pri organizaciji sebe in okolja, v katerem dnevno delujemo. Na delavnici boste spoznali vse ključne mehanizme in tehnike organizacije sebe, upravljanja s časom ter ustreznega miselnega okvira za doseganje ekstremne učinkovitosti in fokusa na ustvarjanje dodane vrednosti.
  • Vitke in agilne metode za povečanje produktivnosti. V današnjem turbulentnem in kompleksnem svetu večina uspešnih novih podjetij nastaja na podlagi agilnih metod razvoja in vodenja ter vitkih metod podjetništva. Veliko metod pa je možno prenesti tudi v osebno življenje ter s tem bistveno povečati svojo produktivnost. Spoznajte, kako do povsem novega nivoja produktivnosti z vitkimi in agilnimi metodami.
  • Organizacija malega podjetja. Bolj, kot je podjetnik organiziran sam, bolj je običajno tudi organizirano podjetje. Vseeno pa veliko mladih in uveljavljenih podjetnikov ponavlja enake napake pri organizaciji in vodenju podjetja. Spoznali boste, kako profesionalno organizirati in voditi mlado podjetje, predvsem z uporabo vitkih in agilnih metod ter drugih sodobnih pristopov. Vse to vodi do boljše pozicije na trgu, več prihodkov ter večjo profitno stopnjo.

Prijavite se na MP delavnico Maksimalna produktivnost >> 

Na delavnici bomo tri ure intenzivno delali na vaši produktivnosti. Osredotočili se bomo tako na izboljšanje produktivnosti vašega zasebnega življenja, kot tudi na produktivnost pri delu bodisi v vašem lastnem podjetju ali v službi.

Vsak udeleženec si zagotovi povratno informacijo o razumljivosti agilnih in vitkih metod, ki se jih lahko uporabi za organizacijo osebnega življenja.

Investicija v vaše znanje

  • SPECIAL EARLY BIRD CENA ZA PLAČILA DO 15. januarja 2017: 79 evrov + ddv
  • EARLY BIRD CENA ZA PLAČILA DO 27. januarja 2017: 89 evrov + ddv
  • Polna cena za prijave od 28. januarja 2017 dalje: 99 evrov + ddv
  • Cena za MP partnerje, člane MP coworkinga in virtualne pisarne: 65 evrov + ddv.
  • Bi se iz vašega podjetja delavnice udeležila dva ali več udeleženca? Pišite nam na info@mp.si za ceno.
Oznake: