BLOG MARKETING DELAVNICA

Reportaža s konference Trendi na področju družbene odgovornosti

12. maja 2015 se je na Bledu odvila konferenca Trendi na področju družbene odgovornosti, z osrednjo temo Med upravljanjem s tveganji in inovacijami, ki sta jo organizirala Ekvilib Inštitut in UN GC Slovenija v sodelovanju z IEDC Poslovno šolo bled ter Mrežo za družbeno odgovornost Slovenije.
Reportaža s konference Trendi na področju družbene odgovornosti

Reportaža s konference Trendi na področju družbene odgovornosti (Vir: Ekvilib.org)

Dogodek sta otvorila pozdravna nagovora profesorice Danice Purg, dekanje ter predsednice IEDC-Poslovne šole Bled in Aleša Kranjca Kušlana, direktorja Ekvilib inštituta ter člana upravnega odbora Mreže za družbeno odgovornost.

Nagovoru je sledilo uvodno predavanje Nadye Zhexembayeve, podjetnice in predavateljice na IEDC-Poslovni šoli Bled, ki raziskuje trende na področju družbene odgovornosti. Predavateljica je opozorila na hitre spremembe in zato vedno bolj pomembno neprestano poslovno inoviranje. Prav tako je opomnila na vse večje izzive, s katerimi se sooča svet, kot je primanjkovanje naravnih virov, večanje populacije in izumiranje živalskih ter rastlinskih vrst.

Predstavitve dobrih praks

Uvodnemu nagovoru so sledile predstavitve dobrih praks. Dobro prakso iz javnega podjetja ELES je predstavil Sandi Jeršin. Izpostavil je pozitiven in spoštljiv odnos in odgovornosti podjetja do okolja in družbe ter njihovo zavzetost za motiviranost, profesionalnost in dobro počutje zaposlenih. Družba ELES je ponosna lastnica polnega certifikata Družini prijazno podjetje: “Narava je naš življenjski partner, družba je naš navdih, zaposlenih so naše bogastvo”.

Predstavnica Luke Koper d.d. je poudarila skrb družbe do okolja in zdravja zaposlenih kot pomembnega dela družbene odgovornosti. Razvoj pristanišča in posla jim nalagata vse večjo skrb za okolje in prostor, pri tem pa vzpostavljajo ravnotežje med okoljskimi, socialnimi vidiki in ekonomskimi zahtevami. Luka Koper je eno izmed redkih pristanišč z vzpostavljeno EMAS shemo in pridobljenim certifikatom ISO 14001. Družba izvaja kontrolo kakovosti morske in odpadne vode, emisij ter prašnih delcev in si prizadeva za zmanjšanje svetlobnega onesnaževanja, hrupa in prehod na čistejša goriva.

Video: Utrinki s konference (ekvilib.org)

YouTube

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje