S super učenjem Karnion se tujega jezika naučite štirikrat hitreje

Želite delovanje vašega podjetja razširiti tudi v tujino in pridobiti nove tuje poslovne partnerje? Imate sestanek s poslovnim partnerjem iz tujine? Spoznajte metodo super učenja Karnion, ki je štirikrat hitrejša od konvencionalnih metod učenja tujih jezikov.
S super učenjem Karnion se tujega jezika naučite štirikrat hitreje

S super učenjem Karnion se tujega jezika naučite štirikrat hitreje

Potrebujete pomoč, a nimate veliko časa za učenje zaradi delovnih obveznosti? Jezik razumete, a pri komunikaciji niste samozavestni in imate blokado pri govorjenju?

V holističnemu centru Karnion udeleženci že 25 let tuje jezike trenirajo na posebno hiter in učinkovit način, in sicer z uporabo medicinske podpore. Zaupajo nam zdravniki, športniki in uspešna podjetja ter posamezniki tako v Sloveniji, kot v tujini.

Znanje tujih jezikov v današnjem času ni več prednost, ampak nujnost, še posebno pri razvoju poslovnih potencialov.

V 40 šolskih urah (petih dneh) se naučite toliko elementov tujega jezika, kot bi se jih po konvencionalni metodi naučili v enem letu (120-160 urah) ne glede na stopnjo predznanja. V petih dneh boste torej prihranili leto učenja po konvencionalnih metodah.

Ne samo, da izboljšate razumevanje tujega jezika in razširite besedni zaklad, boljši ste tudi v pisanju dopisov ter predvsem samozavestnejši pri komunikaciji, pa naj bo to na predstavitvah, pri telefonskih pogovorih, obenem pa v katerikoli situaciji, ko se nahajate v tujini.

Možganski fitnes, dvig mentalne kondicije, antistresni program in 20 odstotno izboljšanje spomina (Vir slike: Karnion)

Pridobljeno znanje je trajno, saj se z uporabo tehnologije aktivira dolgoročni spomin in je pozabljanje precej počasnejše.

Popolnoma individualen pristop zagotavlja, da se vsebine učenja v celoti ujemajo z vašimi potrebami in željami.

Urnik učenja je fleksibilen, saj treningi potekajo vse dni v tednu.

Vrhunsko usposobljen strokovni kader kombinira znanja medicine, pedagogike, andragogike in psihologije in vam pomaga, da svoj jezikovni cilj dosežete v najkrajšem možnem času.

Edini v Sloveniji merimo alfa stanje in uporabljamo tehnologijo, ki jo je za učenje astronavtov razvila NASA.

Medicinska podpora v obliki kisikove terapije po Dr. Ardenu, magnetno resonančne stimulacije, Alfa počivalnika in QRS Waverja v času učenja poveča vašo učljivost, poskrbi za izboljšanje dolgoročnega spomina in omogoči, da ste v času treninga sproščeni in se znebite stresa.

Z metodo Karnion kar 4x hitreje do znanja tujih jezikov (Vir slike: Karnion)

V učnem procesu lahko z vami sodeluje do 7 strokovnjakov, smo pa edina zasebna šola v Evropi, kjer boste poleg učenja tujega jezika doživeli še razvoj vseh svojih potencialov in jih maksimizirali, obenem pa poskrbeli tudi za sproščanje.

Odločite se za znanje in si omogočite pridobiti celostno informacijo. Na brezplačno doživetje učenja v alfa stanju se lahko prijavite s klicem na 041/832-626 ali preko e-pošte na janja@karnion.si. 

Pridružite se tudi vi klubu zmagovalcev. Obiščite spletno stran Karnion.si.