Si želite brezplačnih poslovnih prostorov?

Če ste na začetku podjetniške poti in še nimate poslovnih prostorov, jih zagotovo že izčrpano iščete. Cena, lokacija in velikost so trije odločilni dejavniki, ki vplivajo na vašo odločitev. Kaj pa, če vam povemo, da lahko poslovne prostore najamete brezplačno?
Si želite brezplačnih poslovnih prostorov?

V Kamniku, Krškem, Novem mestu, Velenju, Metliki in Turnišču NLB oddaja poslovne prostore – brezplačno (Slika je simbolična. Vir slike: YouTube).

V Kamniku, Krškem, Novem mestu, Velenju, Metliki in Turnišču NLB oddaja poslovne prostore – brezplačno. Ti prostori, največji je velik več kot tisoč kvadratnih metrov, so namenjeni poslovnim subjektom za razvoj podpornega okolja malega gospodarstva. »Brezplačni najem omogoča redno delovanje poslovnim subjektom, ki se srečujejo s težavo nezmožnosti plačevanja najemnin oziroma pomanjkanjem prostora za izvajanje lastne dejavnosti,« poudarjajo pri NLB-ju.

Poskrbeti morate le za obratovalne stroške

»Najemnik pa je dolžan plačevati vse obratovalne stroške, ki nastajajo ob uporabi prostora in v zvezi z njo,« pojasnjujejo pri NLB-ju. V Kamniku, kjer je na razpolago 1.018 kvadratnih metrov, mesečni obratovalni stroški znašajo 3.614 evrov, v Krškem 606 (300 kvadratnih metrov), v Novem mestu 642 evrov (300 kvadratnih metrov), v Velenju 1.218 evrov (300 kvadratnih metrov), v Metliki 550 evrov (330 kvadratnih metrov) in v Turnišču 120 (91 kvadratnih metrov). Podjetniki si lahko prostore ogledajo pred najemom, več informacij lahko prejmete tukaj. V prostorih se lahko oblikuje coworking ali pa svoje mesto najdejo organizacije, »ki bodo sposobne organiziranja in vodenja delavnic, sodelovanja z lokalnim podjetniškim okoljem, vsakodnevnega obratovanja in pokrivanja obratovalnih stroškov«.

Z oddajo prostorov, v katerih so pred leti stale njihove poslovalnice, želijo pri banki zagotoviti prostorske pogoje za razvoj podpornega okolja za podjetništvo in zagotavljanje infrastrukturne podpore banke za krepitev dejavnosti vseh vrst podjetništva v lokalnem okolju.

Kaj pričakuje banka od novih najemnikov?

NLB od novih najemnikov pričakuje ustvarjanje poslovnega okolja za spodbujanje kreativnosti in podjetnosti ob sodelovanju in pomoči banke, kot tudi krepitev podjetniških iniciativ z izgradnjo podpornega okolja ter povezovanje obstoječega podpornega okolja za razvoj podjetništva in družbenih inovacij v celovit podporni program za klasično podjetništvo, za inovativno podjetništvo, ter za socialno podjetništvo in zadružništvo.

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje