Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya

Na Kickstarterju je zaživel nov slovenski projekt: ekipa iz podjetja HedgeHog je predstavila svojo najnovejšo mobilno aplikacijo - ovulacijski koledar Freya, s katerim lahko ženske na povsem enostaven način spremljajo svoj menstrualni ciklus in načrtujejo nosečnost.
Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya

Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya (Vir slike: Kickstarter)

Cilj podjetja HedgeHog je doseči 5 tisoč britanskih funtov. V kolikor bo ekipa še pred 28. avgustom 2014 uspela zbrati zastavljeni znesek, bo sledilo doseganje tako imenovanih podaljšanih ciljev, s katerimi bodo svojim podpornikom na Kickstarterju dodali dodatne funkcionalnosti: nove jezike in funkcije ter sveže nagrade.

Aplikacija, ki je izrazito minimalistično ustvarjena, bo sprva namreč na voljo le angleško govorečim uporabnikom, ki imajo mobilnik z operacijskim sistemom iOS 7 ali novejšo verzijo.

Podprite ekipo HedgeHog na Kickstarterju >>

In v čem se ovulacijski koledar Freya razlikuje od številnih ostalih tovrstnih koledarjev, ki že obstajajo na tržišču? Po mnenju ustvarjalcev je glavna razlika predvsem v tem, da uporabnicam omogoča lažje spremljanje menstrualnega ciklusa, saj le-tega ne prikazuje v obliki tabele, temveč uporablja prikaz v obliki kroga. Po mnenju članov ekipe HedgeHog je namreč krog veliko bolj primeren način za grafično predstavitev časa – v nasprotju z vrsticami in stolpci v tabeli.

Podprite ekipo HedgeHog na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje