Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Avtor — 01.06.2015
Prvi junijski dan je postregel z novo slovensko Kickstarter kampanjo: na omenjeni platformi se Boris Nemet predstavlja s sončno lučjo, ki jo je poimenoval Lucie. Navdih za luč, ki jo lahko uporabimo na nočni omarici ali delovni mizi, je sonce.
Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Sončna luč Borisa Nemeta se predstavlja na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter).

 

Lucie, svetilka, narejena iz kombinacije stekla in pomarančnih olupkov, ima podstavek iz hrastovega lesa, kabli pa so oblečeni v blago. Vsaka je narejena ročno, zato je vsaka unikat. »Že več kot sedem let se ukvarjam z izdelavo umetnin in unikatnih izdelkov iz pomarančnih lupin,« pravi Nemet, ki ga je od nekdaj zanimala narava in njeni pojavi, najbolj pa ga je pritegnilo sonce.

Lucie ima dolgo življenjsko dobo

Predmete iz pomarančnih olupkov je začel delati pred sedmimi leti in ugotovil, kako bogat in trajen je ta material. Tako se je rodila Lucie, katere življenjska doba je več desetletij. To so mu omogočila tudi olja, s katerimi olupke premaže.

Katere so aktualne kampanje na platformah za množično financiranje?

Toplina, kreativnost in sreča

Ime Lucie se skriva v simbolu za oranžno barvo, ki združuje energijo rdeče barve in veselje rumene. Povezujemo jo s srečo, sončnimi žarki, kreativnostjo, optimizmom in toplino.

Vir slike: Kickstarter

Prvi prototip nared, zdaj čaka na vašo podporo

Nemet je izdelal že prve prototipe, s Kickstarter kampanjo pa želi narediti pomemben korak naprej. Na platformi zbira 12 tisoč dolarjev za zagon proizvodnje, kot je razvidno iz opisa kampanje pa bodo sončne luči v prosti prodaji za od 30 do 40 odstotkov dražje kot med kampanjo.

Projekt lahko podprete tukaj >>

Lesene škatljice, torbice z logotipom in različne velikosti sončnih luči

Lucie je priročna luč, ki jo lahko uporabimo kot nočno ali namizno svetilko, na hodniku ali stropu. Med nagradami za podpornike so poleg različnih velikosti sončnih luči – za najcenejšo bo potrebno odšteti 45 dolarjev, za najdražjo pa 365 dolarjev – tudi priročne lesene škatljice, obdane v pomarančne olupke. Podporniki bodo svoje Lucie dobili predvidoma septembra letos.

Vir slike: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje