Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Prvi junijski dan je postregel z novo slovensko Kickstarter kampanjo: na omenjeni platformi se Boris Nemet predstavlja s sončno lučjo, ki jo je poimenoval Lucie. Navdih za luč, ki jo lahko uporabimo na nočni omarici ali delovni mizi, je sonce.
Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Sončna luč Borisa Nemeta se predstavlja na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter).

 

Lucie, svetilka, narejena iz kombinacije stekla in pomarančnih olupkov, ima podstavek iz hrastovega lesa, kabli pa so oblečeni v blago. Vsaka je narejena ročno, zato je vsaka unikat. »Že več kot sedem let se ukvarjam z izdelavo umetnin in unikatnih izdelkov iz pomarančnih lupin,« pravi Nemet, ki ga je od nekdaj zanimala narava in njeni pojavi, najbolj pa ga je pritegnilo sonce.

Lucie ima dolgo življenjsko dobo

Predmete iz pomarančnih olupkov je začel delati pred sedmimi leti in ugotovil, kako bogat in trajen je ta material. Tako se je rodila Lucie, katere življenjska doba je več desetletij. To so mu omogočila tudi olja, s katerimi olupke premaže.

Katere so aktualne kampanje na platformah za množično financiranje?

Toplina, kreativnost in sreča

Ime Lucie se skriva v simbolu za oranžno barvo, ki združuje energijo rdeče barve in veselje rumene. Povezujemo jo s srečo, sončnimi žarki, kreativnostjo, optimizmom in toplino.

Vir slike: Kickstarter

Prvi prototip nared, zdaj čaka na vašo podporo

Nemet je izdelal že prve prototipe, s Kickstarter kampanjo pa želi narediti pomemben korak naprej. Na platformi zbira 12 tisoč dolarjev za zagon proizvodnje, kot je razvidno iz opisa kampanje pa bodo sončne luči v prosti prodaji za od 30 do 40 odstotkov dražje kot med kampanjo.

Projekt lahko podprete tukaj >>

Lesene škatljice, torbice z logotipom in različne velikosti sončnih luči

Lucie je priročna luč, ki jo lahko uporabimo kot nočno ali namizno svetilko, na hodniku ali stropu. Med nagradami za podpornike so poleg različnih velikosti sončnih luči – za najcenejšo bo potrebno odšteti 45 dolarjev, za najdražjo pa 365 dolarjev – tudi priročne lesene škatljice, obdane v pomarančne olupke. Podporniki bodo svoje Lucie dobili predvidoma septembra letos.

Vir slike: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje