Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Prvi junijski dan je postregel z novo slovensko Kickstarter kampanjo: na omenjeni platformi se Boris Nemet predstavlja s sončno lučjo, ki jo je poimenoval Lucie. Navdih za luč, ki jo lahko uporabimo na nočni omarici ali delovni mizi, je sonce.
Sončna luč zaživela na Kickstarterju

Sončna luč Borisa Nemeta se predstavlja na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter).

 

Lucie, svetilka, narejena iz kombinacije stekla in pomarančnih olupkov, ima podstavek iz hrastovega lesa, kabli pa so oblečeni v blago. Vsaka je narejena ročno, zato je vsaka unikat. »Že več kot sedem let se ukvarjam z izdelavo umetnin in unikatnih izdelkov iz pomarančnih lupin,« pravi Nemet, ki ga je od nekdaj zanimala narava in njeni pojavi, najbolj pa ga je pritegnilo sonce.

Lucie ima dolgo življenjsko dobo

Predmete iz pomarančnih olupkov je začel delati pred sedmimi leti in ugotovil, kako bogat in trajen je ta material. Tako se je rodila Lucie, katere življenjska doba je več desetletij. To so mu omogočila tudi olja, s katerimi olupke premaže.

Katere so aktualne kampanje na platformah za množično financiranje?

Toplina, kreativnost in sreča

Ime Lucie se skriva v simbolu za oranžno barvo, ki združuje energijo rdeče barve in veselje rumene. Povezujemo jo s srečo, sončnimi žarki, kreativnostjo, optimizmom in toplino.

Vir slike: Kickstarter

Prvi prototip nared, zdaj čaka na vašo podporo

Nemet je izdelal že prve prototipe, s Kickstarter kampanjo pa želi narediti pomemben korak naprej. Na platformi zbira 12 tisoč dolarjev za zagon proizvodnje, kot je razvidno iz opisa kampanje pa bodo sončne luči v prosti prodaji za od 30 do 40 odstotkov dražje kot med kampanjo.

Projekt lahko podprete tukaj >>

Lesene škatljice, torbice z logotipom in različne velikosti sončnih luči

Lucie je priročna luč, ki jo lahko uporabimo kot nočno ali namizno svetilko, na hodniku ali stropu. Med nagradami za podpornike so poleg različnih velikosti sončnih luči – za najcenejšo bo potrebno odšteti 45 dolarjev, za najdražjo pa 365 dolarjev – tudi priročne lesene škatljice, obdane v pomarančne olupke. Podporniki bodo svoje Lucie dobili predvidoma septembra letos.

Vir slike: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje