Video: 5 nasvetov za marketing na Facebooku

Avtor — 17.04.2016
Marketing je zahtevna dejavnost, ki je obvezna za vsako podjetje. Brez marketinga namreč nihče ne more izvedeti, kakšne storitve in kakšne produkte nudi podjetje, zato tudi do prodaje v tem primeru pride le stežka.
Video: 5 nasvetov za marketing na Facebooku

Pet nasvetov za marketing na Facebooku (Vir slike: Bigstockphoto.com)

Pri marketingu je potrebno upoštevati več različnih smernic: 

a.) izbrati je potrebno pravo ciljno publiko, ki jo boste nagovarjali: Seveda ne boste mogli prodajati prav vsem ljudem na svetu, zato je nujno, da čimprej ugotovite, katera je vaša ciljna publika. So to najstniki, zaposleni ali kdo drug?

b.) ugotoviti je treba, kje se vaše potencialne stranke nahajajo: Tako se boste lažje odločili, kam in kako boste usmerili svoj marketing.

c.) poiskati je treba način, kako lahko vaše potencialne stranke opozorite nase: Lahko imate najboljšo storitev ali najboljši produkt na svetu, toda v kolikor potencialnim kupcem tega ne boste sporočili, ne boste mogli prodati prav ničesar.

V namene marketinga lahko seveda izkoristite tudi družabna omrežja, kot je na primer Facebook. V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate 5 nasvetov, s katerimi si lahko pomagate prav na tem področju: 

YouTube


Oznake: , ,