Video: Od kod izvirajo najboljše poslovne ideje?

Steven Johnson, avtor serije poslovnih knjižnih uspešnic, nam bo v tokratni video rubriki predstavil svoj inovativen pogled na vprašanje, ki je za podjetniški svet zelo pomembno: od kod prihajajo tiste najboljše poslovne ideje?
Kakšna je prihodnost logistike v Sloveniji?

Kakšna je prihodnost logistike v Sloveniji? (Vir slike: sxc.hu)

Steven Johnson je mislec, ki venomer preseneča z novimi in novimi idejami. V tokratnem video posnetku si poglejte njegov pogled na vprašanje, ki je za podjetniški svet izredno pomembno: od kod prihajajo na plan najboljše poslovne ideje?

Kot pojasni Johnson, na razvoj briljantih poslovnih idej vpliva večje število dejavnikov: da pa bi ideja lahko dozorela, je potreben predvsem čas. Velikokrat se ta čas drastično skrajša, ko se na istem mestu srečajo različni ljudje, ki na dan privlečejo različne ideje. Ko te trčijo med sabo, se lahko iz njih razvije skupna, a odlična poslovna ideja z velikim potencialom. 

V zadnjih letih smo priča izjemnemu razvoju komunikacijskih orodij, ki izmenjavo idej med ljudmi še toliko bolj spodbujajo. Dandanes je komunikacija s posamezniki s tako rekoč celega sveta nekaj povsem običajnega. To omogoča združevanje in kombiniranje različnih pogledov na svet, pri čemer nastajajo nove in nove ideje. Te predstavljajo temeljni del za nastanek novih podjetij, ki ustvarjajo produkte, pomembne za napredek celotnega človeštva.

Več o Johnsonovem zanimivem pogledu na razvoj poslovnih idej pa si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Priporočamo tudi video: dobro vodstvo lahko premika gore >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje