Pomoč pri zagonu podjetja

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 14.02.2017 09:37
V tem kotičku se nahajajo različni produkti in storitve brez katerih podjetnik ne more (brezplačni poslovni račun za prvo leto ter program za spodbujanje razvijalskih podjetij) za lažji začetek in vstop v svet podjetništva. Najdete tudi varnostni produkt za spletne strani podjetja.

MP coworking

Avtor Borut Borštnik — Zadnja sprememba 14.02.2017 14:47

Imaš mlado podjetje in si naveličan dela doma? Se želiš pri svojem delu posvetovati z istomislečimi? So stroški trenutne lokacije na kateri delaš, previsoki? Preberi spodnji zapis in preveri možnosti, ki ti jih prinaša vključitev MP coworking.

Preberi več

Virtualna pisarna

Avtor Borut Borštnik — Zadnja sprememba 13.03.2017 14:04

Razmišljate o svojem podjetju, pa ne veste, kje bi imeli poslovni naslov? Že imate podjetje z naslovom na vašem domu, pa vam to ne ustreza več? Ugotavljate, da fizične pisarne pravzaprav ne potrebujete? Za vas imamo rešitev: virtualno pisarno.

Preberi več

Ponudba NLB za mlade podjetnike

Avtor Borut Borštnik — Zadnja sprememba 06.09.2016 10:00

NLB mladim in manj mladim podjetnikom nudi širok nabor storitev. Na voljo so paketi NLB Poslovni Start za začetnike in Center inovativnega podjetništva, ki nudi pomoč pri odprtju podjetja in poslovnega računa. Na voljo je tudi NLB Poslovni račun in paketna ponudba za že obstoječa podjetja.

Preberi več

Prijavi se na e-novice!