Bytes of Banking: Big data, smart banking

Podjetje Halcom in društvi EESTEC Ljubljana in Management Group ponovno organizirajo delavnico za študente z naslovom Bytes of Banking. Tema letošnje delavnice, ki se bo odvijala od 24. do 29. septembra 2017 v Ljubljani, bo Big data, smart banking.
Bytes of Banking

Bytes of Banking: Big data, smart banking. (Vir slike: Bytes of Banking)

Kdaj 24.09.2017 od 0:00 do 29.09.2017 23:59
Kje Halcom, Tržaška 118, Ljubljana
Koledar

Vabljeni na četrto delavnico Bytes of Banking, ki jo organizirajo podjetje Halcom, društvo študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC in Management Group. Letošnja delavnica bo potekala od 24. do 29. septembra 2017 v prostorih podjetja Halcom v Ljubljani, njena osrednja tema pa bodo masovni podatki in možnosti njihove uporabe v bančništvu.

Udeleženci delavnice se bodo lahko spoznali z eno najpriljubljenejših krilatic zadnjih let: masovnimi podatki oziroma Big Data. Poleg tega bodo lahko implementirali svoje ideje na rešitvah podjetja Halcom ter s pomočjo vitke metodologije in na podlagi pridobljenega znanja razvili svoje prototipe.

Udeleženci bodo razdeljeni v skupine, ki jih bodo sestavljali tako študentje ekonomije kot študentje tehničnih smeri. Vsaka skupina se bo soočila z izzivom, ki ji ga bo postavil eden od partnerjev dogodka. Na podlagi svoje ideje in študije primera bodo morali razviti svoj prototip.

Več informacij o dogodku je na voljo na povezavi, prek katere se lahko tudi prijavite k udeležbi. Pohitite, rok za prijavo je 31. avgust 2017.

Morda vas zanima tudi sorodna vsebina
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje