Bytes of Banking: Big data, smart banking

Podjetje Halcom in društvi EESTEC Ljubljana in Management Group ponovno organizirajo delavnico za študente z naslovom Bytes of Banking. Tema letošnje delavnice, ki se bo odvijala od 24. do 29. septembra 2017 v Ljubljani, bo Big data, smart banking.
Bytes of Banking

Bytes of Banking: Big data, smart banking. (Vir slike: Bytes of Banking)

Kdaj 24.09.2017 od 0:00 do 29.09.2017 23:59
Kje Halcom, Tržaška 118, Ljubljana
Koledar

Vabljeni na četrto delavnico Bytes of Banking, ki jo organizirajo podjetje Halcom, društvo študentov elektrotehnike in računalništva EESTEC in Management Group. Letošnja delavnica bo potekala od 24. do 29. septembra 2017 v prostorih podjetja Halcom v Ljubljani, njena osrednja tema pa bodo masovni podatki in možnosti njihove uporabe v bančništvu.

Udeleženci delavnice se bodo lahko spoznali z eno najpriljubljenejših krilatic zadnjih let: masovnimi podatki oziroma Big Data. Poleg tega bodo lahko implementirali svoje ideje na rešitvah podjetja Halcom ter s pomočjo vitke metodologije in na podlagi pridobljenega znanja razvili svoje prototipe.

Udeleženci bodo razdeljeni v skupine, ki jih bodo sestavljali tako študentje ekonomije kot študentje tehničnih smeri. Vsaka skupina se bo soočila z izzivom, ki ji ga bo postavil eden od partnerjev dogodka. Na podlagi svoje ideje in študije primera bodo morali razviti svoj prototip.

Več informacij o dogodku je na voljo na povezavi, prek katere se lahko tudi prijavite k udeležbi. Pohitite, rok za prijavo je 31. avgust 2017.

Morda vas zanima tudi sorodna vsebina
MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov. Preberite več >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje