MP delavnica: Pravne osnove za podjetnike

Delavnica »Pravne osnove za podjetnike« je namenjena vsem bodočim, mladim in tudi bolj izkušenim podjetnikom.
Copy of Pravne osnove za podjetnike

Kdaj 11.03.2020 od 15:00 do 19:00
Kje MP hub.
Kontakt
Koledar

Za kakšno delavnico gre?

Sestavlja jo celovit pregled relevantnega korporativnega in pogodbenega prava posebej. Udeleženci delavnice se bodo seznanili s ključnimi poudarki gospodarskega prava (oblike pravnih oseb, ustanovitev in poslovanje idr.) ter z osnovami pogodbenega prava (gospodarske pogodbe in pogodbe s posamezniki itd.) . Blaž bo v okviru delavnice razkril tudi kopico uporabnih nasvetov primernih za vsakega podjetnika ter delil svoje bogate izkušnje s področja pravnega svetovanja zagonskim podjetjem.

Predavatelj

Blaž Jamšek, univ. dipl. iur

Blaž Jamšek, univ. dipl. iur, je pravnik, podjetnik in tehnološki navdušenec. Kot pravni svetovalec je specializiran za področja informacijske tehnologije, finančno-tehnoloških zagonskih podjetij in alternativnih metod investiranja. Ima večletne izkušnje s pravnim svetovanjem mladim in zagonskim podjetjem.

Kotizacija

Udeležba na delavnici je brezplačna. Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. EU skladi.

Udeležba je brezplačna, a so prijave OBVEZNE!