MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Kdaj 15.11.2017 od 17:00 do 19:30
Kje NLB Center inovativnega podjetništva, Trg Republike 2, Ljubljana
Kontakt
Koledar

Trening javnega nastopanja bo temeljil na individualnem pristopu, podkrepljen pa bo z vajami, snemanji in analizami. Skozi teorijo in prakso bomo razvijali komunikacijske veščine ter spodbujali vašo samozavest pri javnem nastopanju.

Delavnica bo sestavljena iz 4 srečanj:

 • Prvine dobrega javnega nastopa (15. november 2017), kjer se bomo spoznali z osnovnimi prvinami (stanca, očesni stik, mimika, gestikulacija, dinamika govora) ter napakami, ki jih delamo pri svojem javnem nastopanju (mašila ipd.). Analizirali bomo primere dobrega javnega nastopa in si postavili kratkoročne cilje, ki jih želimo doseči.
 • Struktura dobrega govora: kako sestaviti dober govor (22. november 2017): Poleg forme je potrebna tudi vsebina. Drugo srečanje bomo namenili strukturi dobrega govora – pobližje si bomo pogledali 4MAT in ga preverili tudi v praksi.
 • Priprava Powerpoint predstavitve (29. november 2017): Pripomočki nam pomagajo podpreti javni nastop. Tretje srečanje bomo tako namenili učinkoviti prezentaciji svojih idej: kaj sodi v PPT prezentacijo in kaj je popolnoma odveč.
 • Samozavestno v javni nastop! (6. december 2017): Osvojeno znanje bomo v praksi pokazali na zadnji delavnici, ko bomo strukturiran govor in privlačno prezentacijo predstavili pred kamero, ju analizirali in si postavili dolgoročne cilje, ki bi jih radi osvojili pri javnem nastopanju.

Način dela

 • Pred pričetkom delavnic vas bomo spoznali in začrtali cilje, ki jih želite doseči.
 • Udeleženci boste v sklopu delavnice spoznali, kakšne so prvine dobrega javnega nastopa, nato pa skozi delavnico razvijali svoj javni nastop.
 • Delavnica je praktično zastavljena, saj bo delo vključevalo vaje in nastop pred ostalimi udeleženci.
 • Vaš nastop bomo posneli in podali predloge za izboljšave. Ključno je, da sebe vidite v akciji!
 • Vsak teden boste prejeli naloge, ki jih bomo skupaj komentirali na naslednjem srečanju.
 • Prostora imamo le za 13 udeležencev!

Termin in lokacija

 • Srečamo se štiri zaporedne srede: 15., 22., 29. november in 6. december
 • Trajanje srečanja: od 17:00 do 19:30
 • Lokacija: NLB Center inovativnega podjetništva

Pohitite! Early Bird prinaša odlične ugodnosti!

1. Early Bird: plačila do vključno 10. novembra vam prinesejo naslednje ugodnosti:

 • Cena: 219 evrov + ddv (prihranite 18%)
 • Delovno gradivo

2. Redna cena se upošteva za plačila od 11. novembra dalje:

 • Cena: 269 evrov + ddv
 • Delovno gradivo

Kaj so o delavnici zapisali udeleženci?

Urša Matoh
Na delavnico javnega nastopa sem se prijavila z željo po novi izkušnji in z namenom izboljšati svojo prezenco. Povod, da sem se odločila prav za to delavnico je bila možnost nastopa v živo. Želela sem si namreč konkretnih nasvetov za boljšo predstavitev. Delavnica je vsekakor dosegla moja pričakovanja, saj sem nadgradila svoj nastop in izboljšala samozavest. V veliko pomoč so mi bile povratne informacije navzočih in koristni nasveti glede zmanjševanja treme. Delo je potekalo v manjši skupini, zaradi česar je prišel timski duh še bolj v ospredje. Hvaležna za super priložnost, vodenje in vso podano znanje naše mentorice Mojce. Priporočam vsem tistim, ki imajo radi nove izzive in si želijo stopiti v bran svoji tremi. ~ ~ 11.12.2017

Tomaž Sallubier
Pri svojem delu in v lastnem podjetju TS4U d.o.o. moram redno nastopati pred sodelavci in strankami. MP delavnico Trening javnega nastopanja priporočam vsem, ki se ali pa se še bodo soočali z javnim nastopanjem ali nastopanjem pred skupinami. Delavnica je sicer časovno kratka, a kljub temu vsebinsko bogata. Naravnana je na individualni pristop in temelji tako na teoriji kot praksi - nastopanju, kjer dobiš realni odziv s strani vodje delavnice Mojce ter soudeležencev. Na tak način zlahka identificiraš svoje šibke točke in jih na podlagi predlogov izboljšaš do naslednjič deloma ali v celoti odpraviš. Priporočam! ~ ~ 15.12.2017


Mojca je več kot očitno odlično strokovno podkovana, poleg tega pa je odlična predavateljica, izredno topla, zna ustvariti pozitivno vzdušje in udeležence z vsem srcem spodbuja, kar je pri učenju nove veščine, posebej pa javnega nastopanja, zelo pomembno. Poleg tega je delavnico zasnovala zelo praktično in jo popestrila s praktičnim timskim delom. Ves čas trajanja treningov je bila na voljo za pomoč in spodbudo. Všeč mi je bilo tudi, da nam je vsem pripravila individualen feedback ter poslala povezave do video posnetkov naših nastopov. ~ ~ 09.05.2017


Priporočam vsem, ki čutijo željo, da bi javno nastopali, in tistim, ki morajo nastopati, tudi če si tega ne želijo, saj se naučijo, kako to lahko postane prijetno opravilo. ~ ~ 28.04.2017

Povprečena ocena: 5 (Število ocen: 4).

 

Komu je delavnica namenjena?

Morate v službi predstaviti plan, dosežene in zgrešene cilje? Že predavate, vendar bi želeli nadgraditi svoj nastop? Se pripravljate na predstavitev svoje poslovne ideje? Morda pa ste študent, ki ima za seboj vrsto slabih nastopov pred kolegi in številne predirljive poglede profesorjev? Delavnica bo zagotovo v pomoč prav pri vseh omenjenih zagatah.

O predavateljici

Mojca Jagodic je diplomirana novinarka, ki uživa v javnem nastopanju in je v svoji karieri izkušnje nabirala predvsem na področju odnosov z javnostmi, vodenja projektov in novinarstva. Opravljala je delo urednice (MTV Adria, revija Zapik) in novinarke (Dnevnik.si, Mladipodjetnik.si, TV Slovenija, Radio Kranj, Delo Maturant&ka), vrsto let je bila aktivna na področju odnosov z javnostmi (Klub študentov Kranj, Teden mladih). Redno vodi delavnice s področij mehkih veščin (javnega nastopanja, odnosov z javnostmi ipd.) pri Zvezi ŠKIS. Je velika navdušenka nad TED-om, zato tudi redno sodeluje pri organizaciji TEDx dogodkov v Kranju.
Zaupajte nam naslednje podatke:
100% garancija na zadovoljstvo

V primeru, da delavnica ne bo zadostila vašim pričakovanjem, vam bomo vrnili vplačano kotizacijo.

Po prijavi

Vaša prijava je potrjena, ko plačate predračun, ki vam ga bomo poslali po emailu.