NAPOVEDUJEMO: Trening javnega nastopanja

Imate priložnost, da se vpišete na posebno listo obveščanja o 4-tedenskem treningu javnega nastopanja. Z vpisom si zagotovite EDINSTVENO in ČASOVNO OMEJENO ceno, ki je po preteku ponudbe ne bo mogoče dobiti nikjer na našem portalu. Berite dalje!
Early Bird za Trening javnega nastopanja le še danes!

Trening javnega nastopanja

V novembru in decembru bomo ponovili intenziven trening javnega nastopanja, ki ga bomo celo podaljšali za eno dodatno srečanje. Skupaj to nanese 4 srečanja oziroma kar 10 ur treninga. Ker bodo srečanja potekala 1x tedensko, boste cel mesec pilili svoj nastop pod budnim očesom predavateljice Mojce Jagodic.

Edinstvena in časovno omejena ponudba!

Bi radi imeli možnost prijave pred vsemi ostalimi interesenti?

Bi radi prišli na trening po edinstveni, kar 40-odstotkov nižji ceni?

In vse to pod popolnoma NEzavezujočimi pogoji?

Če vas Trening javnega nastopanja zanima, bi bilo nesmotrno izpustiti to priložnost, kajne? Oddajte svoj e-mail naslov >>TUKAJ<< in poslali vam bomo dodatne informacije.

Marca smo Trening javnega nastopanja razprodali v nekaj dneh, zato smo se odločili, da najbolj zagretim in resnim ponudimo možnost hitre rezervacije, za najbolj ugodno ceno. Na trening lahko zaradi kvalitete dela sprejmemo največ 13 oseb. Sedaj imate priložnost, da si z vpisom svojega e-mail naslova pridobite pravico do edinstvene cene, ki bo na voljo le 3 dni!

O Treningu javnega nastopanja

Nekaj informacij o treningu:

  • 4 srečanja, med 17:00 in 19:30,
  • termini so srede: 15., 22., 29. november in 6. december,
  • sprejmemo le 13 oseb,
  • vaše nastope bomo snemali in jih analizirali,
  • vaš napredek bomo spremljali in podajali konkretne nasvete za izboljšavo,
  • trening bo vodila Mojca Jagodic, ki redno vodi delavnice s področij mehkih veščin (javno nastopanje, odnosi z javnostmi ipd.) pri Zvezi ŠKIS in je nosilka licence TEDx Kranj.

Prijavite se na posebno listo TUKAJ >>

Časovnica dogajanja

Od 12. oktobra do 20. oktobra imate čas, da se vpišete na posebno listo prek spodnjega obrazca. V petek, 20. oktobra bomo ob 16. uri prijavnico umaknili. Za vpis na posebno listo imate torej na voljo le še:

KLJUČNA INFORMACIJA: V ponedeljek, 23. oktobra boste vsi na posebni listi prejeli email sporočilo s podatki za plačilo kotizacije. POZOR! Časa za plačilo edinstvene ponudbe ne bo neomejeno – na voljo bodo le 3-je dnevi. Če plačila ne bomo prejeli do srede, 25. oktobra, do polnoči (ali potrdila o nakazilu), ste ponudbo zamudili in s tem ceno, ki je ne bo mogoče več dobiti nikjer drugje. Poudarjamo, da z vpisom na posebno listo niste vezani k ničemur, imate samo priložnost pridobiti ugodnejšo ceno in priložnost, da si mesto zagotovite pred redno prodajo.

Če boste zamudili rok za plačilo, se boste od 26. oktobra dalje na Trening javnega nastopanja lahko še vedno prijavili preko standardnih poti na našem portalu, a po 40% višji ceni.

S čakanjem boste izgubili možnost nižje cene. Z nezavezujočo prijavo pa si boste ustvarili priložnost, da trening dobite po izjemni ceni. Oddajte svojo prijavo ZDAJ >>

Kaj so o treningu zapisali zadovoljni udeleženci?

“Mojca je več kot očitno odlično strokovno podkovana, poleg tega pa je odlična predavateljica, izredno topla, zna ustvariti pozitivno vzdušje in udeležence z vsem srcem spodbuja, kar je pri učenju nove veščine, posebej pa javnega nastopanja, zelo pomembno. Poleg tega je delavnico zasnovala zelo praktično in jo popestrila s praktičnim timskim delom. Ves čas trajanja treningov je bila na voljo za pomoč in spodbudo. Všeč mi je bilo tudi, da nam je vsem pripravila individualen feedback ter poslala povezave do video posnetkov naših nastopov.”

in

“Dobro speljan javni nastop deluje lahkotno, a po navadi si niti ne predstavljamo, koliko dela in priprav je za tem. Na Treningu javnega nastopanja sem se naučil, kaj vse je pomembno, da pripraviš nastop, ki se slušateljev dotakne, jim ostane v mislih in doseže svoj cilj – ter da se ob tem počutiš dobro in ne zbežiš z odra. :)”

Nastopil je čas, da nam zaupate vaš e-mail!

Poudarjamo, da z vpisom na posebno listo niste vezani k ničemur, imate samo priložnost pridobiti ugodnejšo ceno in priložnost, da si mesto zagotovite pred redno prodajo.

PRIJAVE SO SE ZAKLJUČILE.