SIO delavnica: Kako do nepovratnih sredstev za tvoj startup? VSA MESTA SO POLNA

Financiranje startupov je ena izmed najbolj perečih tem vsakega startupa. Lastna sredstva zadostujejo za nekaj časa, ko pa le ta poidejo, se je smiselno ozreti za nepovratnimi sredstvi, ki jih je v tem času na voljo kar nekaj. Startupi pogosto iščejo informacije o tovrstnih sredstvih in konkretne informacije o tem, kako naj se sploh lotijo pripravljanja razpisne dokumentacije. V okviru projekta SIO smo pripravili brezplačno izobraževanje, kjer boste izvedeli odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja.
kako-do-nepovratnih-sredstev-za-svoj-startup

Kdaj 13.02.2020 od 15:00 do 17:00
Kje MP hub.
Kontakt
Telefon 030 708 807
Koledar

Na delavnici vam bomo ponudili konkretne informacije, ki vam bodo pomagale pridobiti finančna sredstva za razvoj vaših storitev in produktov.

Program delavnice

14:45 – 15:00 Prihod in registracija udeležencev

15:00 – 16:45 Primož Kunaver: Kako do nepovratnih sredstev za tvoj startup?

Predavatelj se bo v okviru delavnice dotaknil naslednjih tematik:

  • Nepovratna sredstva za startupe
  • Prednosti nepovratnih sredstev
  • Slabosti nepovratnih sredstev
  • Birokracija, povezana z nepovratnimi sredstvi

Osredotočili se bomo na nekatere najbolj aktualne razpise:

  • Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2)
  • Spodbude za zagon podjetij v problemskih regijah (P2R)

Pojasnil bo, komu so namenjeni in kakšen je postopek odobritve.

16:45 – 17:00 Vprašanja udeležencev

Po predavanju bo predavatelj nekaj časa namenil tudi temu, da odgovori udeležencem na vsa morebitna vprašanja glede nepovratnih sredstev.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica Kako do nepovratnih sredstev za tvoj startup želi osvetliti področje aktualnih slovenskih in evropskih razpisov, s poudarkom na tistih, ki so namenjeni za mikro, mala in srednja podjetja ter startupe. Namenjena je tistim posameznikom, ki v podjetjih ali startupih skrbijo za področje pridobivanja sredstev. Po naših izkušnjah so v mikro, malih in srednjih podjetjih ter startupih to predvsem direktorji ter ustanovitelji podjetij.

Delavnica je namenjena vsem inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim inovativnim start up podjetjem.

Predavatelj

Primož Kunaver, univ. dipl. ing. strojništva, MBA

Primož Kunaver ima bogate delovne izkušnje na področju tehnološkega razvoja in poslovnega svetovanja. Vodil ali sodeloval je pri izvedbi vrste tehnoloških projektov na področju aerodinamike ter navtičnega designa. Je avtor 5 patentov, soavtor 34 strokovnih publikacij. Vodil ali sodeloval je pri izvedbi projektov poslovnega svetovanja, izvedbe projektov, financiranih s strani EU na področju inovativnosti, ter pripravi prijav za tehnološke projekte. Bil je mentor več deset start-up podjetij ter član vrste evalvacijskih komisij na področju inovativnosti v Sloveniji in tujini. Je največkrat angažiran slovenski coach s strani Evropske komisije za H2020 SME Instrument ter je stalni zunanji sodelavec Instituta »Jožef Stefan«.

Kotizacija

Udeležba na delavnici je brezplačna. Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. EU skladi.

Število mest je omejeno na 12. Obvezne so prijave prek spodnje prijavnice. Pozor! V primeru, da se na delavnico prijavite in na njo ne pridete ter zaradi omejitve števila prijav posledično nekomu onemogočite udeležbo na delavnici, se ne boste 1 leto mogli udeležiti naših aktivnosti.