Bliža se že peti ena na ena mentorski dogodek

Organizatorji programa Go:Global Slovenia organizirajo že peti t.i. ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek, katerega namen je povezovanje mladih podjetij s priznanimi strokovnjaki. Rok za prijavo je 21. februar 2014!

Organizatorji programa Go:Global Slovenia organizirajo že peti t.i. ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek. Na ta način želijo povezati mlada podjetja s priznanimi strokovnjaki, mentorji in uspešni poslovneži s pomočjo katerih lahko startupi nato rešujejo specifične izzive pri poslovanju in preboju na globalne trge. 

Izbrana podjetja bodo imela na začetku na voljo enominutno predstavitev svojih podjetij ter izzivov s katerimi se trenutno soočajo. Povedali bodo tudi, kakšno podporo mentorjev potrebujejo. Sledile bodo tri serije 30 minutnega svetovanja. S pripravo matrike bo poskrbljeno, da se startupovci v vsaki seriji spoznajo s čim več mentorji glede na predstavljene izzive in cilje. 

Ena na ena (1 : 1) mentorski dogodek bo na sporedu v četrtek, 27. februarja 2014, od 16. ure dalje v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, pritličje stavbe B).

Število mest je omejeno, rok za prijavo je 21. februar 2014!

V prijavnem obrazcu čim bolj natančno opredelite fazo razvoja vašega podjetja, izzive s katerimi se srečujete, trge na katere se želite širiti, področja na katerih potrebujete pomoč, itd. Le tako vam bodo našli ustreznega mentorja, ki vam bo primerno svetoval.

Prijava: Go:Global Slovenia

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje