Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja

Eleven Venture Fund, podjetniški pospeševalnik bolgarskih korenin, v svoje vrste sprejema zrele startupe, katerim ponuja 100 tisoč evrov investicije ter opcijo pridobitve še dodatnih 100 tisoč evrov. Rok za prijavo je 28. februar!
Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja

Bolgarski podjetniški pospeševalnik Eleven išče mlada podjetja (Vir slike: Facebook)

Podjetniški pospeševalnik iz Bolgarije, ki je pred kratkim v svoje vrste sprejel mlado ekipo slovenskih podjetnikov iz startupa Edgar, išče nove startupe, v katere bi investiral svoja denarna sredstva. 

Gre za podjetniški pospeševalnik Eleven Venture Fund, ki je v zadnjih 18 mesecih že uspešno investiral 2,9 milijona evrov v kar 57 projektov. Sedaj išče predvsem zrele startupe, katerim namerava ponuditi 100 tisoč evrov investicije ter jim kasneje, ko se bodo njihovi projekti še dodatno razvili, omogočiti možnost pridobitve še dodatnih 100 tisoč dolarjev. Hkrati pa se zanima tudi za projekte v zgodnji fazi razvoja, v katere želi investirati 25 tisoč dolarjev v zameno za 8 odstotni delež v podjetju. 

Od tistih startupov, ki jih bo izbral v svoje vrste, pričakuje, da se bodo za tri mesece pridružila njihovim coworking prostorom v Sofiji, glavnem mestu Bolgarije, saj bodo startupi tako lahko polno izkoristili prednosti njihovega pospeševalnega programa, ki vključuje mentorstvo, delavnice in izobraževanja. Hkrati pa se bodo izpostavili regionalnemu ekosistemu in tudi pridobili dostop do močnega omrežja povezav.

Prijave so možne še do 28. februarja 2014, in sicer tukaj >>

Vir: Eleven Venture Fund

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje