Bolgarski pospeševalnik Eleven vabi slovenske startupe

Bolgarski pospeševalnik Eleven, ki je do sedaj investiral že v tri slovenska podjejta, napoveduje zadnji krog investicij za letošnje leto. Vabljeni vsi slovenski start-upi, da se prijavijo. Rok za prijavo je 8. marec!
Bolgarski pospeševalnik Eleven vabi slovenske startupe

Bolgarski pospeševalnik Eleven vabi slovenske start-upe

Eleven beleži znatno rast skupnosti skozi vse večje število prijav projektov, zato pričakujejo, da bo ta krog investicij najbolj konkurenčen do sedaj. Da bi vse večji skupnosti nudili še boljšo pomoč, bo osebje pospeševalnika Eleven v času prijav organiziralo odprta srečanja v Mariboru.

Po zaključku prijav bodo sledili izbirni dnevi, kjer bodo izbrali glavne favorite. Ožji izbor prijavljenih ekip bo v drugi polovici aprila povabljen na finalni izbor v Sofijo. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca. 

Pospeševalnik Eleven investiral že v tri slovenska podjetja

V zadnjem letu je Eleven vložil 175 tisoč evrov v tri slovenska podjetja. Lani v podjetje Edgar, ki se ukvarja z orodjem za digitalno pripovedovanje zgodb, letos v Scoutee, ki razvija platformo za mlade igralce bejzbola in v Adoro, ki razvija pametne monitorje za kirurge.

Adora: Investicija je kot druga poroka!

Od septembra 2012 je investiral že 8 milijonov evrov v 95 startupov in s tem podprl 300 podjetnikov iz 20 držav. V naslednjih nekaj mesecih bo sklad prispeval pol milijona evrov za vložke v zadnjem investicijskem krogu. 

V drugi polovici letošnjega leta v skladu želijo pridobiti  dodatne institucionalne in privatne investitorje, ki bi lahko omogočili nadaljnje delovanje tudi v letu 2016.

Vir: 11.me

MP intervju: LAUNCHub – “Slovenski startup potrebuje investitorja v zgodnji fazi”

Oznake:, , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje