Finalisti MP leta 2023 – Deltahub lajša bolečine v zapestju

Predstavljamo še enega izmed finalistov izbora Mladi podjetnik leta 2023, ki se nam bodo pridružili na osrednjem dogodku v petek, 24. novembra. Tokrat beseda teče o podjetju Deltahub.
deltahub naslovna

Vir slike: Deltahub

Jan Forsthuber, Primož Erjavec in Amadej Tauses so ustanovitelji podjetja Deltahub d.o.o., skozi katerega so razvili izdelek Carpio. Gre za ergonomičen podstavek za zapestje, ki preventivno preprečuje nastanek sindroma karpalnega kanala.

Njihov izdelek pride prav predvsem tistim, ki dolge ure presedijo pred zasloni zaradi dela ali česa drugega. Težave, ki jih rešuje Deltahub, nastanejo namreč prav zaradi dolgotrajne uporabe računalniške miške in tipkovnice.

Kot nam je zaupal Primož, so se za prijavo na izbor odločili, ker verjamejo v »izjemno vrednost inovacij«, svojo zgodbo pa bi radi delili s širšo javnostjo. »Sodelovanje nam predstavlja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti našega podjetja in izdelka,« je še zapisal.

Vir slike: Deltahub

»V primeru zmage na izboru pričakujemo, da bo to okrepilo naš položaj v Sloveniji in nam omogočilo dostop do novih poslovnih priložnosti,« je dejal Primož, ki v podjetju zaseda položaj glavnega operativnega direktorja (COO). Pri Deltahub verjamejo, da bi morebitna zmaga okrepila zaupanje njihovih strank, »kar nam bo pomagalo še bolj učinkovito uresničiti našo vizijo in rasti kot podjetje.«

Podstavek za zapestje Carpio osvaja svet

Deltahub se lahko pohvali, da njihov večkrat nagrajeni izdelek uporabljajo tudi zaposleni pri svetovnih družbah, kot so SpaceX, TikTok, Google in Microsoft.

Izdelek je bil v preteklosti v celoti proizveden v Sloveniji in je tudi zaščiten s patentom in modelom. Nastal je s pomočjo strokovnjakov in je kot eden redkih podkrepljen tudi s študijami, hkrati pa je unikatno in vrhunsko oblikovan, o čemer priča več kot 150.000 prodanih kosov na globalnem trgu v dobrih 2 letih, večinoma v ZDA.

Dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

Dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

Kje preživeti petek, 24. novembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot je Kristalna palača v Ljubljani. Na ta dan bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih (mladih) podjetnikov razglasili zmagovalca izbora Mladi podjetnik 2023 ter se nato podružili ob pogostitvi ter pijači. Preberite več >>

»Naše podjetje se specializira za razvijanje novih inovativnih produktov, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo in tudi ergonomijo. Zavezani smo k ustvarjanju vrednosti za naše stranke in krepitvi trajnostnega razvoja v naši industriji,« je poslanstvo podjetja orisal Primož.

Vir slike: Deltahub

Njihov dolgoročni cilj je spremeniti Deltahub v eno izmed najprepoznavnejših podjetij na svetu s področja ergonomije.

Seznam osvojenih nagrad je obsežen. Prejeli so Rektorjevo nagrado za najboljšo inovacijo (2019), uvrstili so se med Top 5 slovenskih zdravstvenih startupov (2020), prejeli so Najvišjo nagrado za inovativnost in posebno nagrado za startupe s strani Gospodarske zbornice Slovenije (2020) ter Nagrado za najboljšo poslovno idejo 2021/2022 po izboru časnika Finance (2022). Poleg tega so bili uvrščeni med finaliste izbora Start:up leta 2021/22 ter prejeli Bigsee design award (2022).

Zdaj se lahko pohvalijo še z uvrstitvijo med finaliste izbora Mladi podjetnik leta, kako se bodo na finalu odrezali, pa bomo videli v petek.

»Želeli bi izpostaviti, da smo pri Deltahubu ne zgolj ustvarjalni in inovativni, temveč smo tudi predani nenehnemu učenju in izboljševanju. Naša ekipa je zavezana k stalnemu iskanju novih priložnosti za rast in razvoj ter k prilagajanju našega poslovnega modela, da bi bolje zadovoljili potrebe naših strank,« je še dodal Primož.

»Poleg tega smo odprti za sodelovanje in partnerstva, saj verjamemo v moč skupnega dela pri soustvarjanju trajnostnih in uspešnih rešitev v naši industriji.«

Več o podjetju: Deltahub

Finale v okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Finalni izbor Mladi podjetnika leta 2023 bo potekal v petek, 24. 11. 2023, v Kongresni dvorani Kristalne palače v Ljubljani. Na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki se bo začel ob 18. uri, bomo lahko prisluhnili zgodbam gostov iz mladih in uspešnih slovenskih podjetij. Naših pet finalistov pa se bo med seboj pomerilo v obliki kratkih predstavitev (angl. pitch). Komisija bo nato odločila kateri izmed njih bo novi Mladi podjetnik leta 2023.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebne pa so prijave >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje