Finalisti MP leta 2023 – SaleSqueze poenostavlja prodajo

Mladi podjetnik Leon Panjtar iz podjetja SaleSqueze d.o.o. je eden izmed petih finalistov, ki je uspel prepričati komisijo in tako nadaljuje boj za naziv Mladi podjetnik leta 2023.
Finalisti MP leta 2023 SaleSqueze naslovna

Vir slike: SaleSqueze

»Že top 5 je veliko priznanje, zmaga pa bo predvsem veliko priznanje moji družini, za odrekanje in podporo v dobrem in slabem in pa vsem mojim ekipam, ki se vsak dan borijo skupaj z mano,« pred petkovim finalom izbora Mladi podjetnik leta sporoča Leon.

Poleg priznanja si od morebitne zmage obeta tudi to, da bo podjetje morda lažje prišlo do dobrih sodelavcev.

SaleSqueze že osvojilo več nagrad

Na izbor se podaja s podjetjem SaleSqueze, ki je razvilo rešitev za digitalizacijo procesov prodaje zelo kompleksnih izdelkov in rešitev v proizvodnih podjetjih, s katero ekipa slovenskih strokovnjakov rešuje globalne izzive prodaje.

Podjetje je osvojilo že kar nekaj uspehov. SaleSqueze je bil lani uvrščen med finaliste za nagrado Startup leta Slovenija 2022. Podjetje je prejelo tudi podporo Poslovnih angelov Slovenije, poleg tega pa je edino podjetje v CEE regiji, ki je prejelo investicijo in partnerstvo z EIT Manufacturing. Prepoznano je bilo kot eno izmed »10 najobetavnejših startup podjetij v Sloveniji leta 2023« s strani EU-startups. Prejeli so tudi Srebrno nagrado za inovacijo od GZS. Številčna ekipa podjetja se lahko pohvali tudi s tem, da njihovo storitev uporablja že več kot 100 proizvodnih podjetij po svetu.

V prihodnosti podjetje načrtuje širitev na globalni trg in pri rasti pomagati vodilnim globalnim proizvajalcem. »Just play. Have fun. Enjoy the game. Vse ostalo se potem uredi samo od sebe,« je prepričan Leon.

Vir slike: SaleSqueze

Več o podjetju: SaleSqueze

Finale v okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Finale izbora Mladi podjetnika leta 2023 bo potekalo v petek, 24. 11. 2023, v Kongresni dvorani Kristalne palače v Ljubljani. Na dogodku Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!, ki se bo začel ob 18. uri, bomo lahko prisluhnili okrogli mizi z zanimivimi gosti ter zgodbi Roka Stariča, nosilca naziva Mladi podjetnik leta 2018. Naših pet finalistov pa se bo med seboj pomerilo v obliki kratkih predstavitev (angl. pitch). Komisija bo nato odločila, kateri izmed njih bo prejel laskavi naziv Mladi podjetnik leta 2023.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebne pa so prijave >>

Dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

Dogodek: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! 2023

Kje preživeti petek, 24. novembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot je Kristalna palača v Ljubljani. Na ta dan bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih (mladih) podjetnikov razglasili zmagovalca izbora Mladi podjetnik 2023 ter se nato podružili ob pogostitvi ter pijači. Preberite več >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje