Geoff Burch: Kako pridobiti več strank?

Bi radi v prihodnjem letu pridobili bistveno več strank? Potem imamo za vas super novico! V Slovenijo prihaja Geoff Burch, »Hell's Angel poslovnega svetovanja«, kot ga je poimenoval Financial Times.
Seminar Podjetništvo 2020, Geoff Burch (Vir: Robert Rolih)

Seminar Podjetništvo 2020, Geoff Burch (Vir: Robert Rolih)

V Ljubljani bo 10. in 11. decembra 2019 potekal seminar Podjetništvo 2020. Na njem bo predaval tudi Geoff Burch, ki ga je Financial Times poimenoval kot »Hell’s Angel poslovnega svetovanja«.

Zaradi svojih edinstvenih pogledov na prodajo, jasnih sporočil in obilice črnega humorja je Geoff Burch eden od najbolj iskanih strokovnjakov na področju prodaje na svetu.

Na seminarju Podjetništvo 2020 vam bo zaupal nore pristope za pridobivanje strank:

  • Zakaj so t.i. prodajne prezentacije (pridete do kupca in mu razkažete svojo ponudbo) odlična popotnica za pristanek na socialni podpori?
  • Kako priti do sestankov z najbolj zahtevnimi strankami, ki vas stalno zavračajo?
  • Prodaja tankov Aleksandru Velikemu – moralo bi biti enostavno, toda ko ti grozi, da te bo spekel na ražnju, temu ni tako.
  • Zgodba o ptiču Dodo: kako doseči, da bodo vsi zaposleni v vašem podjetju znali prodajati (in bodo to počeli z veseljem) – ne da bi se sploh zavedali, da prodajajo?
  • Prodajne tehnike, s katerimi boste dosegli, da se vam bodo stranke zahvaljevale, da so lahko kupile od vas.
  • Kako spremeniti razjarjenega kupca, ki bi vas rad linčal, v svojega zaveznika?
  • Kako pokazati resnično vrednost vaših produktov in storitev in jih ločiti od konkurence?

Geoff je duhovit, zabaven, razburljiv, neobičajen. Velja za enega od najbolj originalnih javnih govorcev na svetu. Zaradi posebnega načina podajanja idej in nasvetov si boste njegova sporočila zapomnili do konca življenja in s tem dvignili svojo prodajno učinkovitost.

Za več informacij o seminarju Podjetništvo 2020 kliknite tukaj >>

Na spletni strani seminarja vas čaka tudi kratek video Geoffa Burcha o eni od najbolj zanimivih in učinkovitih prodajnih tehnik, ki je ne uporablja praktično noben podjetnik.

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje