Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk – poslovna priložnost?

Imajo žgečkljive igračke in hamburgerji lahko kaj skupnega? Na prvi pogled ne, a kot kaže je danska restavracija hamburgerjev v njuni združitvi prepoznala možnost dodatnega zaslužka. V Hot Buns bodo namreč ponudili tudi spolne igračke.
Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk - poslovna priložnost?

Hot Buns bo poleg hamburgerjev ponudil tudi spolne igračke (Vir slike: Hot Buns).

Dildi, vibratorji in druge igračke, ki popestrijo spolne odnose, se bodo v prihodnjih dneh znašli na meniju restavracije Hot Buns, kjer sicer strežejo hamburgerje. Ideja je pravzaprav nekakšno logično nadaljevanje poslovnega modela restavracije  – delavke so pri delu pomanjkljivo oblečene, tega ne skrivajo niti na družbenih omrežjih. Na Instagramu na primer svoje sledilce celo pozivajo k ugibanju, katera od delavk (seveda v pomanjkljivi uniformi) je na sliki. Zdi se, da se obiskovalcem Hot Bunsa “sline” ne cedijo le zaradi hamburgerjev.

Ob koncu tedna si vsi želijo le hrane in seksa

Kot pravi lastnik Mathias Kaer, bodo igračke na voljo le v večernih urah. S tem se bodo izognili možnosti prodaje mlajšim gostom. »Ob petkih in sobotah zvečer ljudje želijo le dve stvari: seks in hrano. Mi združujemo oboje,« je povedal za Local.dk.

Dee Lee Doo – leseni dildo slovenske izdelave >>

Poslovni model je preveč seksističen

Zdaj se Kaer poleg priprav na novo ponudbo otepa tudi kritik, da je njegov poslovni model preveč seksističen. Na kritike so pri Hot Buns sicer naleteli že ob odprtju marca letos, ko je danska političarka Camilla Schwalbe kritizirala njihov način prodaje, češ da uporabljajo seks za (boljšo) prodajo hamburgerjev.

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje