Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk – poslovna priložnost?

Imajo žgečkljive igračke in hamburgerji lahko kaj skupnega? Na prvi pogled ne, a kot kaže je danska restavracija hamburgerjev v njuni združitvi prepoznala možnost dodatnega zaslužka. V Hot Buns bodo namreč ponudili tudi spolne igračke.
Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk - poslovna priložnost?

Hot Buns bo poleg hamburgerjev ponudil tudi spolne igračke (Vir slike: Hot Buns).

Dildi, vibratorji in druge igračke, ki popestrijo spolne odnose, se bodo v prihodnjih dneh znašli na meniju restavracije Hot Buns, kjer sicer strežejo hamburgerje. Ideja je pravzaprav nekakšno logično nadaljevanje poslovnega modela restavracije  – delavke so pri delu pomanjkljivo oblečene, tega ne skrivajo niti na družbenih omrežjih. Na Instagramu na primer svoje sledilce celo pozivajo k ugibanju, katera od delavk (seveda v pomanjkljivi uniformi) je na sliki. Zdi se, da se obiskovalcem Hot Bunsa “sline” ne cedijo le zaradi hamburgerjev.

Ob koncu tedna si vsi želijo le hrane in seksa

Kot pravi lastnik Mathias Kaer, bodo igračke na voljo le v večernih urah. S tem se bodo izognili možnosti prodaje mlajšim gostom. »Ob petkih in sobotah zvečer ljudje želijo le dve stvari: seks in hrano. Mi združujemo oboje,« je povedal za Local.dk.

Dee Lee Doo – leseni dildo slovenske izdelave >>

Poslovni model je preveč seksističen

Zdaj se Kaer poleg priprav na novo ponudbo otepa tudi kritik, da je njegov poslovni model preveč seksističen. Na kritike so pri Hot Buns sicer naleteli že ob odprtju marca letos, ko je danska političarka Camilla Schwalbe kritizirala njihov način prodaje, češ da uporabljajo seks za (boljšo) prodajo hamburgerjev.

Oznake: