Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk – poslovna priložnost?

Imajo žgečkljive igračke in hamburgerji lahko kaj skupnega? Na prvi pogled ne, a kot kaže je danska restavracija hamburgerjev v njuni združitvi prepoznala možnost dodatnega zaslužka. V Hot Buns bodo namreč ponudili tudi spolne igračke.
Kombinacija hamburgerjev in spolnih igračk - poslovna priložnost?

Hot Buns bo poleg hamburgerjev ponudil tudi spolne igračke (Vir slike: Hot Buns).

Dildi, vibratorji in druge igračke, ki popestrijo spolne odnose, se bodo v prihodnjih dneh znašli na meniju restavracije Hot Buns, kjer sicer strežejo hamburgerje. Ideja je pravzaprav nekakšno logično nadaljevanje poslovnega modela restavracije  – delavke so pri delu pomanjkljivo oblečene, tega ne skrivajo niti na družbenih omrežjih. Na Instagramu na primer svoje sledilce celo pozivajo k ugibanju, katera od delavk (seveda v pomanjkljivi uniformi) je na sliki. Zdi se, da se obiskovalcem Hot Bunsa “sline” ne cedijo le zaradi hamburgerjev.

Ob koncu tedna si vsi želijo le hrane in seksa

Kot pravi lastnik Mathias Kaer, bodo igračke na voljo le v večernih urah. S tem se bodo izognili možnosti prodaje mlajšim gostom. »Ob petkih in sobotah zvečer ljudje želijo le dve stvari: seks in hrano. Mi združujemo oboje,« je povedal za Local.dk.

Dee Lee Doo – leseni dildo slovenske izdelave >>

Poslovni model je preveč seksističen

Zdaj se Kaer poleg priprav na novo ponudbo otepa tudi kritik, da je njegov poslovni model preveč seksističen. Na kritike so pri Hot Buns sicer naleteli že ob odprtju marca letos, ko je danska političarka Camilla Schwalbe kritizirala njihov način prodaje, češ da uporabljajo seks za (boljšo) prodajo hamburgerjev.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

30.01.2020 od 15:00 do 19:00
SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje