Healthday.si: slovensko poglavje globalne Health 2.0 mreže

Health 2.0, vodilna svetovna platforma za predstavljanje in katalizo napredka v zdravstvenih tehnologijah, bo v sklopu spodbujanja inovacij in sodelovanja v zdravstveni panogi organizirala srečanja po celem svetu, tudi v Portorožu.
Healthday.si: slovensko poglavje globalne Health 2.0 mreže

Healthday.si – skupnost v nastajanju (Vir slike: Saša Kapetanovič)

Health 2.0 je vodilna svetovna platforma za predstavljanje in katalizo napredka v zdravstvenih tehnologijah. Skozi globalen niz konferenc, razvojnih tekmovanj in najcelovitejše raziskave trga poganja inovacije in sodelovanje, ki je potrebno za transformacijo zdravstva in zdravstvene nege. Poleg najbolj prepoznavega dogodka, ki ga organizirajo vsako jesen v okolici San Francisca, Health 2.0, gosti srečanja po celem svetu: v Evropi, Latinski Ameriki, Indiji, od leta 2015 dalje tudi v Koreji in na Japonskem. 

V organizaciji Health 2.0 bodo tako letos tudi pri nas, natančneje v Portorožu, potekala predavanja, okrogle mize in druženja.

Dogodek, ki bo na sporedu 26. marca 2015, bo otvorila Aline Noizet, predstavnica omenjene mednarodne organizacije. Gre za eno ključnih oseb v Health 2.0, ki s svetovno mrežo konferenc, programerskih tekmovanj in izzivov združuje poznavanje trga ter novo zdravstveno tehnologijo. Prostovoljno je organizirala mnogo Health 2.0 poglavij v Španiji, potem pa se je pridružila Health 2.0 organizaciji z namenom, da profesionalno pomaga evropski zdravstveno-tehnološki skupnosti.

V Slovenijo prihaja z željo deljenja poznavanja prebojne medicinske tehnologije, ki že začenja pomagati zdravstvenim strokovnjakom in pacientom ter izboljšuje kvaliteto življenja. Prav tako bo uradno oznanila slovensko poglavje Health 2.0 in s tem ponudila pomoč pri stimulaciji razvoja naše zdravstveno tehnološke skupnosti.

Vir: Healthday.si

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje