iCenter eRegistrator prejel zlato priznanje za inovativnost

GZS - Območna zbornica za severno Primorsko je na 18. Srečanju gospodarstvenikov Primorske podelila priznanja najboljšim inovatorjem regije za leto 2012. Zlato priznanje za inovativen dokumentni sistem eRegistrator je dobilo podjetje SAOP in se uvrstilo v nacionalni izbor za najboljšo inovacijo.
iCenter eRegistrator prejel zlato priznanje za inovativnost

iCenter eRegistrator prejel Zlato priznanje za inovativnost (Vir slike: sxc.hu)

SAOP-ova inovacija ima velik pomen za razširjanje brezpapirnega poslovanja, saj olajšuje uvedbo dokumentnega sistema v poslovne procese ter z organizacijskega in s tehničnega vidika poenostavlja izpolnjevanje zakonskih zahtev.

V SAOP-u se zavedajo, da so inovacije in stalne izboljšave produktov in samega poslovanja ključne za ustvarjanje konkurenčne prednosti. Letošnje zlato priznanje je tako za SAOP že drugo, saj ga je podjetje prejelo že leta 2006 za spletni poslovni program za majhna podjetja miniMAX.  

Ponosen sem, da je najmlajši član družine našega ERP sistema SAOP iCenter dobil zlato priznanje za inovacijo. Tega priznanja ne razumem samo kot priznanje meni in mojemu delu, pač pa tudi kot priznanje mojim sodelavcem in stimulativnemu okolju v podjetju. Današnje priznanje je sicer namenjeno preteklim dosežkom, je pa hkrati spodbuda in obveza meni in ekipi, da se še bolj predano posvetimo razvoju in izboljšavam našega ERP sistema SAOP iCenter,” je povedal Peter Rodman, nagrajeni inovator iz podjetja SAOP.

S to inovacijo, ki je bila proglašena kot ena najboljših izmed treh severnoprimorskih, pa se je podjetje prvič uvrstilo tudi na nacionalni izbor, ki bo potekal predvidoma septembra na Brdu pri Kranju. 

Veseli nas, da je žirija prepoznala inovacijsko vrednost eRegistratorja. Pa ne samo zato, ker prinaša nekaj novega na tržišče. Gre namreč za rešitev, ki tudi uporabnikom omogoča, da prek uvedbe brezpapirnega poslovanja in ostalih zmožnosti iCentra inovirajo svoje procese in poslovne modele“, je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. 

V podjetju SAOP poleg tehničnih izboljšav in novih programskih rešitev veliko pozornosti posvečajo izboljšavam v lastnih poslovnih procesih ter pri delu z ljudmi. “V zadnjih letih smo intenzivno delali na izboljšanju delovne klime, ustvarjalnosti in etičnem poslovanju. Prepričana sem, da brez tega, kljub inovativnim poslovnim rešitvam, ne bi zmogli tako uspešnega delovanja v času gospodarske krize,” je še povedala Sonja Šinigoj.

Vir: SAOP

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje