Indiegogo: čoln Panoramio se predstavi

Na platformi za množično financiranje Indiegogo je pred dnevi zaživel nov slovenski projekt. Čoln Panoramio je popolnoma prosojen, a hkrati nezlomljiv, obljublja ekipa podjetja BP Panorama d.o.o., ki je produkt razvila.
Indiegogo: čoln Panoramio se predstavi

Indiegogo: čoln Panoramio se predstavi (Vir slike: Indiegogo)

Dosedanjim slovenskim crowdfunding projektom se je pravkar pridružil novinec: čoln Panoramio, ki uporabniku omogoča brezskrbno plovbo. 

Od ostalih čolnov Panoramio izstopa po zanimivi lastnosti: v celoti je prosojen, saj je narejen iz posebnih, steklu podobnih materialov, kar uporabniku omogoča ure in ure opazovanja podvodnega življenja, tako v jezerih kot tudi na morju. Čoln je še posebej primeren za ribiče, pa tudi neplavalce in otroke, ki bodo med veslanjem doživeli povsem novo izkušnjo. 

Podprite ekipo na Indiegogo >>

Ekipa iz podjetja BP Panorama d.o.o., ki stoji za projektom, zagotavlja, da je čoln nezlomljiv: ogrodje, ki omogoča trdnost in stabilnost, je zgrajeno iz nerjavečega jekla, sam čoln pa je narejen iz polikarbonata, izjemno močnega materiala, ki se med drugim uporablja tudi v letalih, zaščitnih čeladah, neprebojnem steklu ipd. A kljub temu je ekipa poskrbela tudi za dodatno varnost: v primeru sile se lahko sedež uporabi kot rešilni obroč, saj ta ne bo potonil. Veslanje je mogoče tudi v nočnem času, kajti za osvetlitev poskrbijo LED lučke, pritrjene ob straneh čolna. 

Čoln Panoramio (Vir slike: Indiegogo)

Produkt je ekipa razvijala tri leta, sedaj pa so se člani ekipe odločili, da ga predstavijo javnosti. Izbrali so platformo Indiegogo, na kateri bodo skušali zbrati 50.000 evrov, potrebnih za zagon množične proizvodnje. Časa imajo še do 20. septembra 2015.

Svoj čoln si lahko preko prej omenjene platforme za množično financiranje zagotovite tudi vi, in sicer že za 1.490 evrov

Podprite ekipo na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje