Mladi podjetnik leta 2023 je Seudin Softi─ç iz Autotech!

­čĆć I┼í─Źemo Mladega podjetnika leta 2023! ­čĆć

Odprte so prijave na izbor Mladi podjetnik leta 2023, ki zmagovalcem poleg novih poslovnih prilo┼żnosti obljublja tudi mamljive nagrade.
MP Leta 2023 1200x628px

Cilj izbora Mladi podjetnik leta je proslaviti izjemne posameznike, ki so neustra┼íno krmarili med podjetni┼íkimi izzivi in izkoristili poslovne prilo┼żnosti.

Verjamemo, da je podjetni┼ítvo gonilna sila gospodarskega razvoja ter da so mladi podjetniki tisti, ki bodo v prihodnjih desetletjih skrbeli za kakovostna delovna mesta, zvi┼íevanje dodane vrednosti, prodor na tuje trge ter posledi─Źno polnitev dr┼żavnih blagajn na┼íe dr┼żave in na ta na─Źin dvig splo┼íne blaginje,” je povedal Borut Bor┼ítnik, soustanovitelj in direktor Zavoda mladi podjetnik.

Izbor je v medijskem smislu izjemno odmeven, saj zmagovalec dobi prilo┼żnost predstaviti svoje delo in podjetje v ┼ítevilnih intervjujih najve─Źjih slovenskih medijskih hi┼í, tako da je odli─Źna reklama njegovemu podjetju zagotovljena. “Zmagovalci bodo imeli tudi izjemno prilo┼żnost za povezovanje, nova znanja in posledi─Źno uspe┼ínej┼íi pospe┼íek poslovanja,ÔÇŁ je dodal Borut Bor┼ítnik.

Izjemno privla─Źna je tudi glavna nagrada izbora: zmagovalec izbora bo v eni izmed evropskih startup prestolnic┬á┼ítiri dni┬ápre┼żivel┬áv dru┼żbi┬áuspe┼ínega podjetnika dr. Jureta Kneza iz Dewesofta, ki je uspel postaviti eno izmed najhitreje rasto─Źih slovenskih tehnolo┼íkih podjetij, ter preteklih zmagovalcev izbora Mladi podjetnik leta. V okviru izleta bo lahko spoznal, kako vzpostaviti sodelovanje s svetovnimi giganti, kot so NASA, Tesla, Audi, BMW in ostali. Pri┼íel bo do odli─Źne prilo┼żnosti za povezovanje z zanimivimi in uspe┼ínimi dele┼żniki iz tujine ter za ─Źrpanje idej s strani zbranih mladih podjetnikov.

Poleg medijske prepoznavnosti in za ve─Ź┬ákot 15 tiso─Ź┬áevrov vrednih nagrad┬ázmagovalcu ponujamo tudi vso podporo za pospe┼íitev poslovanja.

Rok za prijavo je 8.11.2023!

Zbiranje prijav bo potekalo do 8. novembra 2023. Sledil bo izbor desetih polfinalistov.

Komisijo letos sestavljajo dr. Jure Knez (Dewesoft), Rok Stari─Ź (RokÔÇÖs nut butter in Mladi podjtnik leta 2018), Bla┼ż Zupan (Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani), Kristina Ko─Źet Hudrap (Tiko Pro in Mlada podjetnica leta 2013) in Borut Bor┼ítnik (Zavod mladi podjetnik).

Izmed desetih polfinalistov bo komisija izbrala pet finalistov.

Ti se bodo nato na zaklju─Źnem dogodku ÔÇťMladi podjetnik? Zakaj pa ne!ÔÇŁ, ki bo na sporedu 24.11.2023, na javnih “pitchih” predstavili komisiji in tekmovali za naziv Mladi podjetnik leta 2023.

Vzemite si nekaj ─Źasa za pripravo prepri─Źljivega opisa, preko katerega boste predstavili va┼íe podjetje, ekipo in podjetni┼íko pot. Izpolnite spodnji obrazec in na njem poudarite svoje klju─Źne dose┼żke, preboje in vpliv na industrijo. Veselimo se va┼íe prijave!

Brezpla─Źne e-novice!
Vse za podjetje