Izumi dobrodošli v času recesije

Eden izmed takih izumov je Paint Crown, pokrov, ki ga namestimo na lonček z barvo in spremeni pleskanje v bolj čisto opravilo.
Izumi dobrodošli v času recesije

Nove ideje so vedno zaželene.

Izumitelj Tom Sulick Jr. se je svojega izuma domislil med pleskanjem. Paint Crown služi kot pokrov, ki ga namestimo na lonček z barvo, nanj lahko položimo pleskarski čopič in tako preprečimo dodatno kapljanje barve in sušenje čopiča.

Za Toma Sulick Jr. je to njegov prvi izum, na pot izumiteljstva pa so ga postavile neugodne okoliščine ob izgubi zaposlitve. Paint Crown pa nikakor ne bo njegov edini izum, saj ima na zalogi že nekaj novih idej. Vsem kreativnim ljudem pa Tom priporoča, naj svoje ideje realizirajo in svojo kreativnost izkoristijo. 

Mnogi so mnenja, da je izumiteljstvo v času recesije pomembno in se zavzemajo za financiranje izumiteljski projektov in pomoč podjetjem, ki delujejo na tem področju.

Vir: Business Opportunities Weblog

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje