Kickstarter: animirana risanka Diego in Prijatelji išče 30 tisoč dolarjev

Na Kickstarterju je štartal nov slovenski projekt: animirana risanka za otroke Diego in Prijatelji. Risanka zaenkrat že obstaja v slovenskem jeziku, a bi jo njeni ustvarjalci sedaj radi predstavili tudi angleško govorečim otrokom in družinam.
Kickstarter: animirana risanka Diego in Prijatelji išče 30 tisoč dolarjev

Kickstarter: animirana risanka Diego in Prijatelji išče 30 tisoč dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Diego in Prijatelji je poučna in zabavna animirana risanka, ki je namenjena prav vsem otrokom, tudi najmlajšim, saj ne vsebuje nasilnih prizorov. Otroci se bodo ob gledanju naučili pomembnih življenjskih naukov in prevzeli nekatere pozitivne vrednote, kot so prijateljstvo, medsebojno spoštovanje in ekipno delo. Veliko se bodo naučili tudi o psih in mačkah. 

Risanka, ki je bila že predvajana na POP TV, ni primerna zgolj za otroke, temveč tudi za starše, ki se bodo ob gledanju zagotovo zabavali. S tem pa pridobi še eno dodano vrednost: omogočanje preživljanja kvalitetnega časa staršev s svojimi otroki.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Zaenkrat obstaja 9 pilotnih epizod Diega in prijateljev, ki trajajo okoli 10 minut, prav tako je že narejena tudi posebna božična izdaja, ki traja 18 minut. Skupno gre torej za 10 epizod, ki so zaenkrat na voljo le v slovenskem jeziku.

Ekipa projetka Diego in Prijatelji (Vir slike: Kickstarter)

Ker si ustvarjalci animirane risanke želijo le-to predstaviti tudi angleško govorečim otrokom in družinam, so se sedaj obrnili na Kickstarter, priljubljeno crowdfunding platformo. Da bi lahko sinhronizirali vseh 10 delov, morajo zbrati 30 tisoč dolarjev. Časa za to imajo 50 dni, torej še do četrtka, 9. julija 2015

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje