Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

V torek, 14. aprila 2015, se je na Kickstarterju pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt: SipaBoards. Gre za prvo samonapihljivo in električno napajano SUP desko, ki jo ekipa razvija že od avgusta 2014 dalje.
Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Po mesecih trdega dela je mlada slovenska ekipa svetu vendarle predstavila svoj izdelek. SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje, po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Podprite ekipo na Kickstarterju >>

Uradna predstavitev produkta se je zgodila 14. aprila 2015 ob 18.uri na Kickstarterju, med Slovenci izjemno priljubljeni platformi za množično financiranje, obenem pa je tedaj v Ljubljani potekal tudi tako imenovan SipaBoards Kickstarter Launch Party, kjer so največji navdušenci lahko ekipo osebno podprli in tudi preizkusili izdelek. Ekipa se je namreč odločila, da na omenjeni crowdfunding platformi poskuša zbrati potrebna denarna sredstva za zagon množične proizvodnje – potrebujejo 150 tisoč dolarjev, da bi produkt, ki je že v celoti izdelan in pripravljen, ponudili na širšem tržišču. 

Ekipa, ki je ustvarila SipaBoards (Vir slike: Kickstarter)

Začetek spletne kampanje je obetaven, saj je slovenska ekipa že v prvi uri zbrala preko 10 tisoč dolarjevčasa za dosego cilja pa ima še več kot dovolj, saj se zbiranje sredstev zaključi čez natanko mesec dni – 14. maja 2015.

V kolikor vas je produkt navdušil, si lahko svojo samonapihljivo in električno SUP desko zagotovite na Kickstarterju po izjemno ugodni ceni: 990 dolarjev. V redni prodaji se bo cena SipaBoards namreč gibala okoli 2.190 dolarjev. 

Podprite slovensko ekipo na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

17.05.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

Lastniki spletnih trgovin ponavadi najprej poskrbijo za to, da je njihova spletna stran za obiskovalce - potencialne kupce - privlačna, enostavna in uporabna. Da bi se izognili morebitnim kaznim, pa je takoj za tem treba zadostiti tudi vsem pravnim zahtevam!
Preberite več >>

Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

03.06.2019 od 15:00 do 07.06.2019 18:00
Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

14.06.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.
Preberite več >>

Vse za podjetje