Klinično testirani zobni vsadki dajejo kakovostne rezultate

Zobni vsadki se v protetiki uporabljajo za učinkovito in stabilno nadomeščanje manjkajočih zob in za zdravljenje brezzobosti. Vendar pa vsi implantati niso enako kakovostni in zanesljivi. Razlikujejo se v materialih, tehnologiji izdelave, biokompatibilnosti in v drugih lastnostih.
zobni-vsadki

Klinično testirani zobni vsadki dajejo kakovostne rezultate

Eden izmed najbolj znanih proizvajalcev implantatov je švicarsko podjetje Straumann z dolgoletno tradicijo kakovostnih rešitev v zobni protetiki. Njihovi implantati so podprti z obsežnimi kliničnimi testi in znanstvenimi raziskavami ter so hkrati izdelani iz inovativnih materialov, ki zagotavljajo varne in predvidljive rezultate zdravljenja.

Kakovostna in klinično preizkušena izdelava površine implantatov

Zobni vsadki Straumann SLActive imajo kakovostno in klinično testirano površino. Prednost je v tem, da površina vijaka izdatno pripomore k skrajšanju obdobja celjenja po pričvrstitvi protetičnega nadomestka v čeljustno kost.

Hkrati izboljšuje osintegracijo, zato da se vijak bolj čvrsto in stabilno spoji s čeljustno kostjo. Pri tem močno zmanjša tveganje za neuspeh vsadkov, zlasti v kritični zgodnji fazi takoj po kirurški pričvrstitvi vijaka v kost. To je še posebej pomembno za tiste paciente, ki se soočajo z izgubo kosti v ustni votlini.

Površina SLActive stabilizira zobni vsadek med fazo celjenja

SLActive površina izdatno pripomore k temu, da implantati postanejo hidrofilni, kar daje površini sposobnost hitrejše absorpcije krvi, v primerjavi s površino, ki nima teh prednosti. Hidrofilne lastnosti omogočajo hitrejšo osintegracijo in integracijo protetičnih nadomestkov z okoliškim tkivom v ustni votlini.

Pri tem se čas celjenja in zdravljenja močno skrajša, kar omogoča, da se zobna protetika hitreje integrira s kostjo in tako hitreje povrne funkcionalnost naravnih zob in estetski videz zdravega nasmeha. Tako zobozdravnik lahko pacientu hitreje na vijak namesti krono, mostiček ali zobno protezo, ki je podprta z implantati.

Zobni vsadki z Roxolid visokozmogljivo zlitino

Implantati Straumann so izdelani iz Roxolid visokozmogljive zlitine iz cirkonija in titana, ki je zasnovana tako, da nudi večjo stabilnost v primerjavi s čistim titanom. Prav zato lahko ti protetični nadomestki prenesejo večje obremenitve. Roxolid zlitina skrajšuje čas in niža stroške zdravljenja, saj med obdobjem celjenja ne prihaja do komplikacij.

Zaradi manj invazivne narave protetike, se ohranja struktura čeljustne kosti. Ti zobni vsadki so primerni za paciente, ki imajo neustrezno kakovost kosti v ustni votlini ali pa se soočajo z boleznijo dlesni. Pri tem Roxolid zlitina poskrbi, da se vijak hitreje in učinkoviteje integrira v kost.

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje