Klinično testirani zobni vsadki dajejo kakovostne rezultate

Zobni vsadki se v protetiki uporabljajo za učinkovito in stabilno nadomeščanje manjkajočih zob in za zdravljenje brezzobosti. Vendar pa vsi implantati niso enako kakovostni in zanesljivi. Razlikujejo se v materialih, tehnologiji izdelave, biokompatibilnosti in v drugih lastnostih.
zobni-vsadki

Klinično testirani zobni vsadki dajejo kakovostne rezultate

Eden izmed najbolj znanih proizvajalcev implantatov je švicarsko podjetje Straumann z dolgoletno tradicijo kakovostnih rešitev v zobni protetiki. Njihovi implantati so podprti z obsežnimi kliničnimi testi in znanstvenimi raziskavami ter so hkrati izdelani iz inovativnih materialov, ki zagotavljajo varne in predvidljive rezultate zdravljenja.

Kakovostna in klinično preizkušena izdelava površine implantatov

Zobni vsadki Straumann SLActive imajo kakovostno in klinično testirano površino. Prednost je v tem, da površina vijaka izdatno pripomore k skrajšanju obdobja celjenja po pričvrstitvi protetičnega nadomestka v čeljustno kost.

Hkrati izboljšuje osintegracijo, zato da se vijak bolj čvrsto in stabilno spoji s čeljustno kostjo. Pri tem močno zmanjša tveganje za neuspeh vsadkov, zlasti v kritični zgodnji fazi takoj po kirurški pričvrstitvi vijaka v kost. To je še posebej pomembno za tiste paciente, ki se soočajo z izgubo kosti v ustni votlini.

Površina SLActive stabilizira zobni vsadek med fazo celjenja

SLActive površina izdatno pripomore k temu, da implantati postanejo hidrofilni, kar daje površini sposobnost hitrejše absorpcije krvi, v primerjavi s površino, ki nima teh prednosti. Hidrofilne lastnosti omogočajo hitrejšo osintegracijo in integracijo protetičnih nadomestkov z okoliškim tkivom v ustni votlini.

Pri tem se čas celjenja in zdravljenja močno skrajša, kar omogoča, da se zobna protetika hitreje integrira s kostjo in tako hitreje povrne funkcionalnost naravnih zob in estetski videz zdravega nasmeha. Tako zobozdravnik lahko pacientu hitreje na vijak namesti krono, mostiček ali zobno protezo, ki je podprta z implantati.

Zobni vsadki z Roxolid visokozmogljivo zlitino

Implantati Straumann so izdelani iz Roxolid visokozmogljive zlitine iz cirkonija in titana, ki je zasnovana tako, da nudi večjo stabilnost v primerjavi s čistim titanom. Prav zato lahko ti protetični nadomestki prenesejo večje obremenitve. Roxolid zlitina skrajšuje čas in niža stroške zdravljenja, saj med obdobjem celjenja ne prihaja do komplikacij.

Zaradi manj invazivne narave protetike, se ohranja struktura čeljustne kosti. Ti zobni vsadki so primerni za paciente, ki imajo neustrezno kakovost kosti v ustni votlini ali pa se soočajo z boleznijo dlesni. Pri tem Roxolid zlitina poskrbi, da se vijak hitreje in učinkoviteje integrira v kost.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje