Motorola vs. Google

Pri Googlu so prepričani, da bo njihov operacijski sistem Android letos dosegel velike uspehe, nekateri te uspehe zmotno povezujejo z Motrorolinim multimedijskim setom »au BOX«.
Motorola vs. Google

Ali bo Android dosegel pričakovanja?

Svoje zanimanje za Android začenja kazati širok spekter proizvajalcev slušalk in mobilne telefonije, med drugim tudi podjetje T-Mobile. V ZDA želijo uporabo platforme Android razširiti preko telefonov in imajo zanj velike načrte. Tem načrtom pa se kljub nekaterim poročanjem ni pridružilo podjetje Motorola. 

Namigovanja, da bo uspeh OS Android povezan tudi z Motorolinim multimedijskim setom »au Box« so neresnična. Pri podjetju Motorola razlagajo, da je na multimedijskem setu »au BOX« uporabljena njihova platforma KreaTV, ki temelji na Linuxu. Dodajajo še, da ne nameravajo proizvesti verzije, ki bi temeljila na Androidu. 

Multimedijski set »au BOX« uporabnikom mobilnih telefonov omogoča prenos vsebine med hišnim kinom in mobilnim telefonom, nalaganje videoposnetkov iz osebnih video snemalnikov, in nato prenos na mobilni telefon in predvajanje DVD-jev, v kolikor je vzpostavljena povezava z zunanjim monitorjem. Prav tako lahko set služi kot portal za brskanje po spletu in s tem dostop do široke palete storitev, uporabniške vsebine, ponuja pa tudi možnost nakupa glasbe in video vsebin preko spletne prodajalne. 

Platforma KreaTV™  je namreč oblikovana tako, da omogoča uporabnikom, da kadarkoli z lahkoto dodajajo nove funkcije in storitve ter tako povečujejo sistem glede na svoje potrebe.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje