MySpace rešuje problem avtorskih pravic

Kar pri Google za njihov YouTube napovedujejo že nekaj časa, je uspelo MySpace: Pridobili so program za odstranjevanje neavtoriziranih posnetkov z njihovih strežnikov.
MySpace rešuje problem avtorskih pravic

MySpace – spletna skupnost

Podjetje MySpace je včeraj izdalo, da je razvijalec programov Audible Magic za njih razvil program za odkrivanje neavtoriziranih posnetkov. Program deluje na osnovi digitalnega avdio podpisa, ki ga vsebuje video posnetek. Program ga prepozna in če je posnetek v bazi nedovoljenih, objavo le tega zavrne.

MySpace je tako v nezavidljiv položaj spravil YouTube, kjer so z izdelavo in uporabo tovrstnega programa zavlačevali. MySpace ima tudi registriran patent za novoustvarjeni program.

Zanimivo bo opazovati kako bodo reagirali pri Google. Povsem možno je, da bodo z razvojem podobnega programa “pohiteli” in ga razkrili v naslednjih dneh.

Vir: The New York Times

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje