Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Crowdfunding platforma Kickstarter, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva za uresničitev svojih poslovnih idej, je do uspeha pomagala že mnogim podjetnikom. Poglejmo si, kateri projekt trenutno velja za enega izmed najbolj vročih - in zakaj.
Video: Na Kickstarterju navdušuje izjemni svinčnik za 3D tisk

Na Kickstarterju navdušuje izjemni 3D svinčnik (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa ameriških inovatorjev in razvijalcev iz podjetja WobbleWorks je pred kratkim na Kickstarterju predstavila zanimiv produkt, ki se je tako rekoč v trenutku zavihtel v središče zanimanja crowdfunding navdušencev. Le 16 minut je namreč bilo potrebno, da je produkt 3Doodler 2.0 prepričal zadostno število podpornikov in tako dosegel zastavljeni cilj v višini 30 tisoč dolarjev.

Danes, le nekaj dni po pričetku zbiranja sredstev, je zbiranje sredstev za inovativni svinčnik v polnem zagonu, saj je prepričal že več kot 5.700 podpornikov, ki so skupno zbrali preko 800 tisoč dolarjev, znesek pa je vsako minuto višji!

Gre že za drugo različico produkta 3Doodler, ki se je prvič na Kickstarterju predstavil pred slabim letom dni. Tudi tedaj so bile množice podpornikov navdušene: 26 tisoč posameznikov je projektu do konca spletne kampanje namenilo 2,3 milijone dolarjev, kar je bilo dovolj, da so člani ekipe iz podjetja WobbleWorks lahko nadaljevali z raziskavami in nadaljnjim razvojem inovativnega produkta, ki je danes zato precej manjši in veliko natančnejši ter enostavnejši za uporabo od predhodnika. 

Deluje na principu segrevanja in ohlajanja plastike, kar uporabniku omogoča gradnjo tako rekoč česarkoli. Z njegovo pomočjo so nastala že daljinsko vodena letala in celo kreativne obleke, svinčnik pa je mogoče uporabljati tudi v številne druge namene, kot je na primer pisanje z braillovo pisavo ali izdelovanje arhitekturnih modelov! Gre torej za produkt, ki ima še ogromno neizkoriščenega potenciala. 

Predstavitveni video za 3Doodler 2.0, ki je prepričal množice, si lahko ogledate spodaj:

YouTube

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje