Na Kickstarterju zaživel slovenski motivacijsko obarvan planer

Katarina Račič in njena ekipa so zagnali kampanjo na Kickstarterju, kjer se predstavljajo z zanimivim planerjem, ki je obogaten z motivacijskimi mislimi in življenjsko obarvanimi stranmi za lažjo organizacijo.
Na Kickstarterju zaživel slovenski motivacijsko obarvan planer

Ekipa Katarine Račič na Kickstarterju zbira sredstva za Magic planer (Vir slike: Magic Planer).

»Narejen za motiviranje in organiziranje vašega življenja ter vse to narediti kar se da čarobno,« je zapisano v opisu projekta. Idejo za planer je Katarina dobila med iskanjem božičnega darila za sestro, ker pa planerja, takšnega kot si je želela – sofisticiranega, klasičnega in prisrčnega -, ni našla, se je lotila izdelave sama. Naredila je raziskavo trga, ugotavljala, česa si ljudje želijo in ker je bilo toliko različnih potreb, ni vedela, kako naj se projekta loti. Potem pa ji le kliknilo …

Kako je nastal Magic planer? >>

Planer, ki ni le planer

15-mesečni planer, od oktobra 2015 – takrat bodo podporniki v primeru uspešne kampanje tudi dobili svoj Magic planer – pa vse do decembra 2016, je poln tudi slik, ki so narejene s posebnimi Chameleon kemiki. Priložen je tudi riši-briši kemik, v njem pa se skriva še žepek za shranjevanje stvari. Ekipa je v Magic planer, ki ni »le planer, temveč personaliziran planer«, dodala tudi motivacijske kartice in 10 kartic za potovanja, kuhanje in ostalo.

Ekipa je planerju dodala še motivacijske kartice in kartice po izbiri (Vir slike: Magic Planer).

Na Kickstarterju tudi posebna, omejena izdaja planerjev

Cena za prvih 77 podpornikov (ang. Early birds) je 13 kanadskih dolarjev, poznejši podporniki pa bodo morali odšteti 20 kanadskih dolarjev. Med naborom nagrad v zameno za podporo ponujajo tudi posebno, omejeno izdajo, ki bo na voljo le na Kickstarterju. Poleg Magic planerja podpornik za 63 kanadskih dolarjev prejme še 10 različnih kartic in 5 motivacijskih, majico, to-do listo, mesečni koledar, notepada in stojalo za svinčnike.

Na sliki tedenski planer (Vir slike: Magic planer).

Kaj jim bodo omogočila sredstva?

Ekipa zbira 12.500 kanadskih dolarjev oziroma dobrih 8.950 evrov. »S sredstvi bomo plačali ekipo, poskrbeli za nagrade in pošiljanje. Če bi gledali samo ciljni znesek, bi ostalo ravno toliko, da bi si pridobili še nove prostore, jih uredili in plačali vso birokracijo,« poleg tega pa bi jim sredstva omogočila še vložek v novo opremo, računalnike, tiskalnike, oglaševanje, razvoj nadaljnih idej. »Kickstarter pa ravno zato, ker lahko s tem denarjem pokrijemo delo celotne ekipe, spoznamo trg in povpraševanje ter povečamo prepoznavnost,« je mlada podjetnica povedala za Mladi podjetnik.

Povezava do Kickstarter kampanje za Magic planner >>

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje