Na sporedu že 52. Seminar Študentske borze

V sredo, 18. aprila, bo potekal tradicionalni, že 52. Seminar Študentske borze. Udeleženci bodo deležni pestrega programa, ki bo sestavljen iz posebnega predavanja, finančno-borznega utripa in okrogle mize z zanimivimi gosti.
Razpis: Priložnost zame

Razpis: Priložnost zame (Vir slike: sxc.hu)

Tokratna tema bo kriza evro območja. Gostje bodo govorili o problematiki trenutnega reševanja krize, vlogi ECB in o možnih razpletih krize.

Seminar bo otvorilo uvodno predavanje, kjer bo izkušeni trgovalec Alan Gregorec izpostavil pasti trgovanja in investiranja ter podal nasvete, kako se pred njimi zavarovati. Govoril bo o diverzifikaciji, razliki med osebnim premoženjem in naložbenim portfeljem in še marsičem.

Na seminarju tudi tokrat ne bo manjkalo analiz dogajanja na domačih in tujih finančnih trgih, poskusov napovedi gibanja delnic, surovin, valut in podobno. O tem bo govoril analitik ALTE Invest, Sašo Stanovnik.

Za konec bodo postregli z zanimivo okroglo mizo, kjer bodo gostje razpravljali o krizi evro območja, o varčevanju, o bankah, o preživetju evra in nenazadnje tudi o Sloveniji. Med gosti bodo izredno dobri poznavalci razmer v bančništvu in evro območju: Dr. France Arhar, direktor Unicredit Slovenija, Andraž Grahek, direktor naložbenega sektorja KD Skladi, Dr. Igor Masten, izredni profesor na Ekonomski fakulteti Ljubljana, Boštjan Vasle, direktor UMAR-ja in Dr.Draško Veselinovič, izvršni direktor KD Group.

Vir: Študentska borza

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje